Uusimmat kesäblogit:

“Toiminnan jatkuminen ei ole uskon asia, vaan fakta”, sanoo Kivitippu Spa Oy:n hallituksen puheenjohtaja

default
default
KIVITIPUN hallitus kokoontui maanantai-iltana pohtimaan yhtiön tilannetta.

–Toiminta jatkuu, viikon aikana tehdään hallituksessa töitä, että saadaan tilanne haltuun. Toiminnan jatkuminen ei ole uskon asia, vaan fakta, teemme tarvittavat järjestelyt ja kerromme asiasta lisää, kun saamme asiat kuntoon, kertoi hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kultalahti.

Hän totesi, että tilanteeseen on ajauduttu ulkoisten tekijöiden vuoksi, pitkällä aikajanalla.

–Mukana on vanhojakin asioita, joita ei ole saatu syksyn aikana hoidettua. Myöskään kaavaillut lisärahoitustarpeet eivät ole hoituneet suunnitellussa aikataulussa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa valitulla uudella hallituksella on kuitenkin selkeä konsensus ja keinot siihen, miten edetään.

Aiheesta meillä:

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.