Lappajärven toimintakeskuksen myyjäisissä suosikkituotteet pitävät pintansa 

Palveluvastaava Riikka Luoma-aho (kuvassa vasemmalla) sekä Suvi Backlund esittelevät suosittuja tuotteita.
Palveluvastaava Riikka Luoma-aho (kuvassa vasemmalla) sekä Suvi Backlund esittelevät suosittuja tuotteita.
LAPPAJÄRVEN toimintakeskuksen joulumyyjäiset järjestettiin perjantaina viimeistä kertaa Järvi-Pohjanmaan alaisuudessa.

Ensi vuonna toiminta siirtyy Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.  

–Ainakin näin alkuun toiminta pysyy samanlaisena kuin aiemmin. Mahdollisesti sitten myöhemmin tullaan tekemään kaikkiin toimintakeskuksiin liittyviä yhtenäisiä linjauksia, kertoo palveluvastaava Riikka Luoma-aho

Lappajärven toimintakeskus tarjoaa arkipäivisin työ- ja päivätoimintaa aikuisille kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Asiakkaita käy toimintakeskuksessa Lappajärven lisäksi myös Evijärveltä. 

–Meillä tehdään paljon käsitöitä ja muita toimintakykyä ylläpitäviä juttuja, muun muassa ulkoilua. Sen lisäksi teemme paikallisille yrityksille alihankintatöitä. Joulumyyjäisiin alamme valmistautua jo hyvissä ajoin syksyllä ja valmistamme tuotteita viimeiseen aamuun asti, naurahtaa Luoma-aho. 

Hän kertoo, että joka vuosi valmistetaan erilaisia tuotteita myyntiin, mutta tietyt kestosuosikit pitävät pintansa vuodesta toiseen. Eteisessä sijaitsevassa pienessä myymälässä voi tulla käymään ympäri vuoden. 

–Tuunatut harjat ovat jokavuotinen juttu, samoin sytykeruusut, molemmat ovat kysyttyjä. Myös poppanoita valmistetaan joka vuosi, meiltä löytyy taitava poppanankutoja. Tänne olet aina tervetullut tutustumaan tuotteisiin, ilman ostopakkoa, sanoo Luoma-aho. 

Hän kiittää kaikkia myyjäisissä piipahtaneita ja kertoo, että väkeä oli liikkeellä mukavasti. 

–Jouluista tunnelmaa toi kuin tilauksesta hentoinen lumisade. 

Toimintakeskuksen valikoimista löytyy ostettavaa monenlaiseen tarpeeseen. 
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.