ProAgria teki henkilövalintoja, varapuheenjohtaja Lappajärveltä

Mervi Mäki-Neste Alavudelta valittiin ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajiston kokouksessa edustajiston uudeksi puheenjohtajaksi. Kuvassa häntä onnittelee ProAgria Etelä-Pohjanmaan hallituksen puheenjohtaja Maarit Noppa Ilmajoelta.
Mervi Mäki-Neste Alavudelta valittiin ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajiston kokouksessa edustajiston uudeksi puheenjohtajaksi. Kuvassa häntä onnittelee ProAgria Etelä-Pohjanmaan hallituksen puheenjohtaja Maarit Noppa Ilmajoelta.

PROAGRIA ETELÄ-POHJANMAAN edustajisto on tehnyt sääntömääräisessä syyskokouksessaan henkilövalintoja.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Mervi Mäki-Neste Alavudelta. Mäki-Neste on aiemmin ollut edustajiston varapuheenjohtaja. Loppuvuoden 2022 hän on toiminut puheenjohtajana aiemman puheenjohtaja Hannu Rajamäen menehdyttyä äkillisesti.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Mikko Kraatari Lappajärveltä.

Kokous teki myös valintoja ProAgria Etelä-Pohjanmaan hallitukseen. Ulla Vaismaa Isostakyröstä ja Anne Ojala Ilmajoelta jatkavat jatkokaudella hallituksen varsinaisina jäseninä.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.