Lakis Areenan joulutorilla kävi kauppa – Elmeri Anttila palkittiin vuoden urheilijana 

_DSC0016

LAKIS AREENALLA riitti sunnuntaina kuhinaa ja väkeä tasaiseen tahtiin koko joulutorin ajan. Sekä myyjiä että kävijöitä näkyi selvästi viime vuotta enemmän. Tänä vuonna tarjolla oli myös ukrainalaisten valmistamia herkkuja, ja ne näkyivät tekevän hyvin kauppansa.  

TORIN jälkeen järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa vapaa-aikatoimi palkitsi vuoden urheilijana Elmeri Anttilan. Vuoden valmentajana palkittiin Kari Kleemola ja Kunnon kuntalaisena Leena Uusitalo. 

Kunnon Kuntalaisen kriteereinä käytettiin muun muassa seuraavia: henkilö on kunnostautunut paikallisen kunto- ja terveysliikunnan toteuttajana ja / tai vaikuttajana, henkilöllä on mielellään useamman vuoden toimijan tausta ja eduksi katsotaan myös oma henkilökohtainen kuntoilu ja terveysliikunta. Kukin palkituista sai 100 euron lahjakortin. 

STIPENDISÄÄNNÖN mukaan palkittiin Onni Mäkelä kreikkalaisen painin SM-kullasta, U20 72 kg (200 euroa), Janna-Juulia Mäenpää seiväshypyn SM-kullasta, T16, (200 euroa), Emma Latvala SM-hopeasta korkeushypyssä, T14, (80 euroa) sekä Arttu Isoranta, Aapo Koivukoski, Aleksi Lassila, Eemeli Lassila, Konsta Sova, Jussi Vihriälä, Lauri Vihriälä ja Kari Kleemola Veteli-Pesiksen nimissä voitetusta pesäpallon B-poikien SM-pronssista (110 euroa). 

Veteraaniurheilijoista palkittiin 100 euron lahjakorteilla Samuel Hyyppä, SM-Kulta hiihto vapaa 3 x 6,0 km viesti M30, Esko Hyyppä SM-kulta hiihto, vapaa 3 x 6,0 km M30 viesti, Aarne Lehtisalo SM-kulta, hiihto vapaa 3 x 6,0 km viesti M30 sekä 50 euron lahjakortilla Andrei Muraskin, BJJ SM-pronssi valkovyö, 100,5kg. 

RYHTINUORET 2022 ovat Janna-Juulia Mäenpää ja Jussi Vihriälä, jotka saivat 100 euron lahjakortit. Vimpelin lukio on järjestänyt oppilaidensa kanssa perinteisen ryhtinuoriäänestyksen. Äänestyksessä ei ole ollut ehdokkaita erikseen, vaan nuoret ovat saaneet äänestää mieluisintansa valintaperusteisiin sopivaa henkilöä. Valintaperusteina käytetään muun muassa urheilumenestystä, hyvää käytöstä, koulumenestystä 

ja esimerkillisyyttä. 

Nuori toimija 2022 on Riina Utanen (100 euron lahjakortti). Vuoden Nuoren tulee olla 16–24-vuotias esimerkillinen henkilö, joka on toiminut ja menestynyt nuorisotyön piiriin kuuluvilla harrastealoilla ja/tai on aktiivinen ohjaustoiminnassa sekä hyvä koulumenestys katsotaan eduksi. Valinnassa painotetaan aktiivista osallistumista ja vaikuttamista nuorten toimintaan. 

Liikunnan erityispalkinnolla palkittiin Esko Hyyppä (100 euron lahjakortti).  Palkinto luovutetaan esimerkillisestä työskentelystä oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Mestari-Pinkaisijat 2022  

Neljä kertaa tai enemmän kesän aikana ovat pinkaisseet P2 Antti Mannila, Lias Kujala, Oliver Ilomäki, Lucas Kellokoski, Serafyn Ihnatenko, T2 Enni Takala, Viia Kivinen, Edith Harju, Gabriel Mbye T3 Isla Hämäläinen, Elsi Hämäläinen, Julia Linna P4 Lenni Etula, Julius Hernesniemi, Otto Mulari, Onni Ylipekka, Oliver Takala, Veikka Niemi, Sasu Hoisko T4 Lissa Zhuravleva, Stephania Ihnatenko, Jenna Apilasaho, Jemina Niemi, Rianna Murtoniemi P5 Miika Luomala, Aaro Harju, Viljami Peltokangas, Iivo Nurminen, Kaius Nieminen, Eemeli Alatalo T5 Senni Katajamäki, Alisa Ahvenkoski, Lilja Korkea-aho P6 Toivo Kataja, Luka Hoisko T6 Elli Ahonen, Enni Liikala, Varvara Marashkina, Saaga Mäenpää P7 Miki Sänkiaho, Taneli Kataja, Jere Rentola, Jasper Takala, Benjamin Rantalahti, Aaron Himmelä, Taavi Pollari, Aaro Kangasaho, Lauri Korkea-aho, Alvar Hernesniemi T7 Luminda Kujala, Saana Ahvenkoski, Adele Jukantupa, Enni Alatalo P8 Viimo Peltokangas, Elmeri Peltokangas, Jaakko Metsäpelto, Joni Apilasaho, Jori Rentola T8 Aino Hanhikoski, Aino Ylipekka P9 Aleksi Pollari, Mikael Kataja, Sampo Lammi, Timo Zhuravleva, Miska Sänkiaho T9 Lilia Kujala, Aune Mannila, Helmi Vainionpää P10 Jone Salmi, Valtteri Peltokangas T10 Teea Kataja T11 Emma Ylipekka, Silja Rinta-aho T13 Minttu Kataja. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.