Veto hurjasteli komeaan voittoon

Kouvottaret-Veto 75–96 (40–40)

Vimpelin Veto palasi aurinkoiselle tielle naisten Korisliigassa komealla vierasvoitolla Kouvolan Kouvottarista. Veto tuli otteluun pirteästi vieden ensimmäisen kymmenminuuttisen kolmella pistellä. Tasainen vääntö jatkui myös toisella neljänneksellä minkä Kouvottaret kuittasi vastaavasti kolmella pisteellä.

Kolmannella neljänneksellä Veto painoi kaasua reippaalla polkaisulla. Sinivalkoiset ottivat selkeän komennon kummassakin päässä kenttää, mikä tiesi yhdeksän pisteen karkumatkaa. Vedon pihdit pitivät Kouvottaret otteessaan myös päätösneljänneksellä, se Vedolle kahdellatoista pisteellä. Ilahduttavaa oli myös, että Veto vei pitkästä aikaa levypallot, saldo 43–42.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen.

Mainos

– Hyvä ja tärkeä voitto. Ensimmäinen jakso olo tasainen, kolmannella neljänneksellä saimme parannettua puolustuspeliä, mikä vei meidät johtoon. Päätös kymmenminuuttisella peli vapautui entisestään, saimme paljon koreja ja onnistumisia laajalla rintamalla.

Vedon riveissä kaksinumeroisen pistemäärän sinkosivat kentän pistekuningatar Kristina King, 31, Tynice Martin, 19, sekä Ninni Salmi, 14.

Veto kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina Suomen Cupin puolivälieräottelussa kotisalissaan Tapiolan Hongan Espoosta. Ottelu alkaa kello 18.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.