Reko Järvilakeudella kaksi joulujakelua

Viitalan marjatila Lappajärveltä on ollut Reko Järvilakeudessa mukana alusta saakka. Perhe on tuttu näky myös alueen markkinoilla ja myyjäisissä. Tämä kuva Järviseudun joulutorilta. Kuva: Päivi Kultalahti
Viitalan marjatila Lappajärveltä on ollut Reko Järvilakeudessa mukana alusta saakka. Perhe on tuttu näky myös alueen markkinoilla ja myyjäisissä. Tämä kuva Järviseudun joulutorilta. Kuva: Päivi Kultalahti
Joulujakelut järjestetään molemmilla reiteillä. Tarjolla on jouluherkkuja ja käsitöitä.

REKO JÄRVILAKEUDEN joulujakelu järjestetään molemmilla reiteillä: keskiviikkona 14.12. se on Kauhavalla, Ylihärmässä ja Alahärmässä ja keskiviikkona 21.12. Kortesjärvellä, Evijärvellä ja Lappajärvellä.

Joulu-Rekon erikoisuus on lähiruuan ja jouluherkkujen lisäksi se, että paikalliset käsityöharrastajat ja kotikokit voivat tulla jakelupisteisiin vapaasti myymään itse tehtyjä tuotteitaan. Halutessaan he voivat myös laittaa ennakkotilauksen Reko Järvilakeus -Facebook-ryhmään, mutta ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen. Taitajat voivat vain tuoda tuotteensa suoraan paikan päälle. Tarkat kellonajat löytyvät Reko Järvilakeus -ryhmästä Facebookista.

Reko on tuottajien ja kuluttajien väliseen kaupankäyntiin tarkoitettu malli, jossa tuottajat tuovat tilatut tuotteet noudettavaksi sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja maksu tapahtuu suoraan tuottajalle. Tilaukset tehdään Facebook-ryhmässä — paitsi näin joulurekoissa on siis mahdollisuus tuoda itse tekemiään tuotteita myyntiin myös ilman ennakkovarausta.

Ryhmässä on reilut 3 800 jäsentä ja sen ylläpitäjiä ovat Annika Kujanen Alahärmässä, Sari Ranta Lappajärvellä ja Päivi Kultalahti Evijärvellä.

Joulu-Rekoihin odotetaan ainakin palvikinkkua, kalkkunaa, tilamaitoon valmistettuja kotijuustoja, joululaatikoita ja muhkeita joululeivonnaisia. Ja tietenkin marjaherkkuja, hunajaa, perunoita ja kananmunia — sekä toivottavasti kaikkea muutakin, mitä joulun tunnelmaan tarvitaan.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.