Geopark-hakemus vastaanotettiin Unescossa – alueellemme odotetaan kevät-kesällä Unescon tarkkailijoita

UNESCON luonnontieteiden ja geoparkien osaston päällikkö Kristof Vandenberghe on ilmoittanut vastaanottaneensa hakemuksen, jolla Kraatterijärven geopark pyrkii liittymään maailmanlaajuiseen geopark-verkostoon.

–Unescon tekemän teknisen tarkastuksen jälkeen odotamme alueellemme saapuvaksi kevät–kesällä kaksi ulkomaista tarkkailijaa. Noin viikon kestävällä matkallaan he käyvät läpi hakemuksessa esitetyt geoparkin kohteet ja niiden ylläpitämiseen liittyvät seikat, kertoo Heikki Mäkipää geopark-hankkeesta.

–Mikäli kaikki on kunnossa, niin hakemus siirtyy Unescon geopark-hallitukseen ja sitä kautta yleiskokouksen hyväksyttäväksi vuoden 2024 kevätkokouksessa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.