Joulurieha Kitkalla ensi viikon lauantaina

NUORISOVALTUUSTO ja Kortesjärven asukaslautakuntajärjestävät Kitkalla koko perheen jouluriehan lauantaina 10.12. kello 12–15.

Ohjelmassa on perinteisempää ja vähemmän perinteistä jouluista tekemistä. Tarjolla on kahvia, glögiä, mehua, joulutorttuja ja piparkakkuja ja on lättyjen ja makkaran paistoa. Tapahtumassa voi käydä tapaamassa joulupukkia tai osallistua joulupolulle.

Lisäksi päivän aikana on mahdollisuus tehdä porrastreeniä ja ratsastaa ponilla sekä kokeilla makrameesolmeilua. Tapahtumaan kuuluu myös paloauton ja täyssähköauton esittelyä, ja paikalla ovat rallin viime vuoden junioriluokan SM-voittajat Riku Koski ja kartturi Kari Bergbacka, jotka ovat kotoisin Kortesjärveltä.

Joulurieha on maksuton, mutta nuva myy paikan päällä arpoja, joiden tuotoilla tuetaan sen toimintaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.