Valokuitu kiinnosti Evijärvellä

Kuva: Valokuitunen
Kuva: Valokuitunen
Tavoitteena on ensi vuoden aikana investoida Evijärven valokuituverkkoihin satoja tuhansia euroja.

VALOKUITUYHTEYKSIÄ eri puolille Suomea rakentava Valokuitunen oy järjesti valokuituinfon 27. lokakuuta Evijärven kunnan valtuustosalissa. Tilaisuus oli suunnattu kaikille, jotka halusivat kuulla valokuidusta, sen hyödyistä ja rakentamisesta. Paikalla oli kymmenkunta kiinnostunutta.

Tilaisuuden avasi Evijärven kunnanjohtaja Mikko Huhtala. Hän korosti toimintavarman ja luotettavan valokuituyhteyden tärkeyttä Evijärvellä.

Valokuitusen aluepäällikkö Merja Louet piti tilaisuutta onnistuneena. Valokuidusta käytiin vilkasta keskustelua.

–Paikalla oli myös jo kuidun tilanneita ja he toivoivat kovasti, että muutkin innostuisivat liittymään, jotta verkon rakentaminen toteutuisi. Minulta kysyttiin muun muassa sopimusehdoista, valokuidun hinnoittelusta ja rakentamisesta. Erityisesti kiinnostusta herätti muista toimijoista poikkeava mallimme rakentaa avointa kuituverkkoa, hän kertoo.

Avoimella verkolla hän tarkoittaa sitä, että asiakasta ei sidota yhteen palveluntarjoajaan, vaan hän voi kilpailuttaa ja valita nettipalvelunsa toimittajat. Avoimen verkon mallissa asiakasta ei myöskään pakoteta tilaamaan palveluita samalla, kun hän tilaa kuituyhteyden. Palvelut voi tilata sen jälkeen, kun kuituyhteys on toimitettu.

Verkkoa rakennetaan markkinaehtoisesti niille alueille, joilla on eniten kiinnostusta. Verkon rakentamispäätöksiä tehdään joka viikko vuoden ympäri.

Valokuitunen on juuri käynnistänyt valokuitumyynnin Evijärvellä. Tavoitteena on ensi vuoden aikana investoida Evijärven valokuituverkkoihin satoja tuhansia euroja.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.