Kortesjärven nuorisoseura muuttuu perjantaina tunnelmalliseksi rock-klubiksi

Ensimmäistä kertaa toteutettavassa Kaamos-musiikkitapahtumassa esiintyy mm. tamperelainen West African Business. Kuva: yhtyeen promokuva
Ensimmäistä kertaa toteutettavassa Kaamos-musiikkitapahtumassa esiintyy mm. tamperelainen West African Business. Kuva: yhtyeen promokuva
Ensimmäistä kertaa toteutettavassa Kaamos-musiikkitapahtumassa esiintyy mm. tamperelainen West African Business. Kuva: yhtyeen promokuva
Ensimmäistä kertaa toteutettavassa Kaamos-musiikkitapahtumassa esiintyy mm. tamperelainen West African Business. Kuva: yhtyeen promokuva
Tapahtumassa esiintyy hieno kattaus lupaavia artisteja, joita ei vielä laajalti tunneta.

TULEVANA perjantaina 11. marraskuuta Kortesjärven nuorisoseura muuttuu tunnelmalliseksi rock-klubiksi, kun Kulttuurin arvostajat ry järjestää siellä upouuden Kaamos-musiikkitapahtuman.

Ovet aukeavat kello 20, jolloin Kaamos-DJ:t lataavat monipuolisen kattauksen sofistikoituneella maulla valittua musiikkia tunnelmaa nostattamaan. Illan aikana esiintyy neljä tiukkaa bändiä.

Tapahtumaan luodaan valaistuksella ainutlaatuinen tunnelma, joka sopii vuodenajan mukanaan tuomaan pimeyteen.

–Ajan ja paikan taju saattavatkin kadota, kun hyvä musiikki ja huolellisesti suunniteltu valaistus kohtaavat yleisön Kortesjärven yössä, sanoo Kortesjärven kulttuurin arvostajat ry:n puheenjohtaja Jani Kielinen.

ENSIMMÄISENÄ yhdeksältä esiintyy duo Martta Maa.

Aino Vuorenmaan luotsaama yhtye poukkoilee pehmeästi folkin ja popin välimaastossa. Martta Maan musiikissa keskiössä on ajaton lyriikka, jonka ympärille musiikillinen kudelma rakentuu. Bändin maanläheinen saundimaailma kutsuu kuulijan tunnelmallisten tarinoiden äärelle.

Esikois-EP “Rajapintoja” julkaistiin tämän vuoden heinäkuussa.

Kello 22 on vuorossa West African Business.

Se on tamperelainen usean genren sulautuma, joka kuvailee itseään psykedeeliseksi sopaksi reggaeta, perinteistä rockia sekä funkkia. Usein meininki vetäytyy myös stoner-henkiseksi mantrailuksi.

Kello 23 esiintyy 1TIPE & Who Stole The Lipstick.

Who Stole The Lipstick on Seinäjoella toimiva rock-yhtye, joka esittää tällä hetkellä laulaja 1Tipen tuotantoa. 1Tipen tuore albumi ”Mä en jaksa olla ruotsin tunnilla enää (Jälki-istunto)” on kuulunut aktiivisesti bändin keikoilla. Lipstick on myös aloittanut oman musiikin äänitykset, ja sitä päästään kuulemaan suoratoistopalveluissa vuoden loppuun mennessä.

Who Stole The Lipstick vangitsee yleisön musiikillaan, energiallaan ja asenteellaan. Taidokkailla soittajilla sekä psykedeelisellä energialla varustettu Lipstick tuo mukanaan show’n, joka saa yleisön samaan hurmioon, johon soittajatkin aikoinaan päätyivät, kuvailevat yhtyeen jäsenet.

Illan päättää puoleltaöin kortesjärveläisille jo tuttu Elsewheres. Viidestä ”Pohjanmaalla varttuneesta ihmisapinasta” koostuva yhtye säväyttää ja tarjoilee juhlakansalle yhteiskuntakriittistä vaihtoehtomölymusiikkia psykedeelisellä vivahteella.

–MEILLÄ on hieno kattaus lupaavia artisteja, joita ei vielä valtavirrassa tunneta. Lisäksi panostamme salin tunnelmaan valaistuksella. Idea tuli Jaakko Erkinheimolta, joka oli aiempina vuosina mukana valaisemassa Kauhavan ulkokohteita Valoviikoilla, kertoo Kielinen. –Odotan innolla, kuinka tunnelmalliseksi rock-luolaksi nuorisoseura musiikin ja valon avulla taipuukaan.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA