Isänpäivän konsertissa Evijärvellä teemana Frank Sinatra

Teerijärvi Big Band päräyttää ilmoille isänpäivän Frank Sinatra teemakonsertin Evijärvellä.
Teerijärvi Big Band päräyttää ilmoille isänpäivän Frank Sinatra teemakonsertin Evijärvellä.

EVIJÄRVEN Alapään nuorisoseuran salissa puhalletaan kattolistojen rakoset puhtaiksi, kun Teerijärvi Big Band päräyttää ilmoille isänpäivän Frank Sinatra teemakonsertin. Sinatra levytti elämänsä aikana yli 1 400 laulua. Hänellä on useita menestyskappaleita, joista ehkä tunnetuin on Paul Ankan sanoittama My Way.

Teerijärvi Big Band on svengaavaa jazzia ja tyylipuhtaita lattareita esittävä big band -kokoonpano. Kenth Granpacka on kruunupyyläinen taitava laulaja ja teemakonsertissa Frank Sinatran alkuperäiskappaleiden tyylikäs tulkitsija.

Bandiin on valikoitunut instrumenttiensa huipputaitajia Etelä-Pohjanmaata myöten teerijärvisten ja Pohjanmaan taitureiden lisäksi. Orkesterin johtaja, alttofonisti Jukka Lumme soittaa useimmat soolot kuortanelaisen pitkän linjan jazzarin tenorifonisti Reijo Laitilan ohella.

Bändin svengi ja täsmällinen fraseeraus eri tyyleissä toimivat osuvasti niin konserttisaleissa kuin ulkolavoillakin. Meno on tyylipuhdasta big band -musiikkia parhaimmillaan.

Evijärven kunta tarjoaa iltapäivän konserttielämyksen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.