Neljä elinvoimajohtajaksi hakenutta haastatellaan Alajärvellä

Alajärven elinvoimajohtajan valinta etenee

Valintatoimikunta kokoontui tiistai-iltana ja päätti kutsua haastatteluun seuraavat henkilöt: Ahvenniemi Maria, yrityspalvelupäällikkö, Lappajärvi, Aninko Jaakko, luokanopettaja, Jyväskylä, Koivisto Matti, projektipäällikkö, Kokkola ja Joensuu Mikko, toimitusjohtaja, Alajärvi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.