Metsämiesten Säätiö palkitsi Urmas Niemen

Urmas Niemi palkittiin Metsämiesten säätiön stipendillä. Kuva: Metsämiesten säätiö
Metsähallituksen soinilaiselle metsuri Urmas Niemelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallituksen Luontopalveluista suunnittelija Jyri Lehtonen, Metsähallitus Metsätalous Oy:stä metsänhoitoesimies Mika Anttila, suunnittelija Iida Härmänmaa, tiimiesimies Rami Mäkelä, metsuri Kari Puoliväli ja metsänhoitojohtaja Heikki Savolainen.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Urmas on omatoiminen, haasteisiin rohkeasti tarttuva, omaa työtään kehittävä, monitaitoinen ja hyvää yhteishenkeä rakentava “joukkuepelaaja”. Laajassa työnkuvassaan – jossa työtilaukset tulevat eri metsätalouden prosesseilta – henkilökohtaiset ominaisuudet korostuvat, kun tilanteet vaihtelevat joskus myös ennakoimattomasti. Urmaksella on ollut useita pilottityyppisiä hankkeita, joissa on kokeiltu uusia toiminta- ja menettelytapoja menestyksellisesti. Yhteistyökyky organisaation eri prosessien ja vastuualueiden kanssa toimii saumattomasti ja viestinnän kautta kaikki ovat tietoisia aina tilanteesta. Tiedon jakaminen ja taitojen opettaminen organisaatiossa eteenpäin on tuottanut paljon hyvää työyhteisöön. Asiakasrajapinnassa vahva ammattitaito, neuvottelukyky sekä asioiden laaja ymmärtäminen on herättänyt vahvaa luottamusta.

Musiikin kautta (Lumberjack ym. kokoonpanot) Urmas on myös tuonut positiivisia sävyjä mediaan organisaation ulkopuolelle metsätalouden harjoittamisesta ja luonnosta virkistymislähteenä sekä hyvinvoinnin tuojana.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.