Uusimmat kesäblogit:

Metsämiesten Säätiö palkitsi Urmas Niemen

Urmas Niemi palkittiin Metsämiesten säätiön stipendillä. Kuva: Metsämiesten säätiö
Urmas Niemi palkittiin Metsämiesten säätiön stipendillä. Kuva: Metsämiesten säätiö
Metsähallituksen soinilaiselle metsuri Urmas Niemelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallituksen Luontopalveluista suunnittelija Jyri Lehtonen, Metsähallitus Metsätalous Oy:stä metsänhoitoesimies Mika Anttila, suunnittelija Iida Härmänmaa, tiimiesimies Rami Mäkelä, metsuri Kari Puoliväli ja metsänhoitojohtaja Heikki Savolainen.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Urmas on omatoiminen, haasteisiin rohkeasti tarttuva, omaa työtään kehittävä, monitaitoinen ja hyvää yhteishenkeä rakentava “joukkuepelaaja”. Laajassa työnkuvassaan – jossa työtilaukset tulevat eri metsätalouden prosesseilta – henkilökohtaiset ominaisuudet korostuvat, kun tilanteet vaihtelevat joskus myös ennakoimattomasti. Urmaksella on ollut useita pilottityyppisiä hankkeita, joissa on kokeiltu uusia toiminta- ja menettelytapoja menestyksellisesti. Yhteistyökyky organisaation eri prosessien ja vastuualueiden kanssa toimii saumattomasti ja viestinnän kautta kaikki ovat tietoisia aina tilanteesta. Tiedon jakaminen ja taitojen opettaminen organisaatiossa eteenpäin on tuottanut paljon hyvää työyhteisöön. Asiakasrajapinnassa vahva ammattitaito, neuvottelukyky sekä asioiden laaja ymmärtäminen on herättänyt vahvaa luottamusta.

Musiikin kautta (Lumberjack ym. kokoonpanot) Urmas on myös tuonut positiivisia sävyjä mediaan organisaation ulkopuolelle metsätalouden harjoittamisesta ja luonnosta virkistymislähteenä sekä hyvinvoinnin tuojana.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.