Ensimmäisen Omistajanvaihdosviikon kunniaksi Kahvia ja yrityskauppoja -tilaisuus myös Järviseudulla

. Omistajanvaihdosviikko tarjoaa ajankohtaista tietoa yrittäjille, yritystoiminnan myyjälle ja ostajalla, sukupolvenvaihdoksen kautta yritystoimintaa jatkaville, päättäjille, vaikuttajille ja omistajanvaihdosten parissa työskenteleville. Arkistokuva: Eija Pippola
. Omistajanvaihdosviikko tarjoaa ajankohtaista tietoa yrittäjille, yritystoiminnan myyjälle ja ostajalla, sukupolvenvaihdoksen kautta yritystoimintaa jatkaville, päättäjille, vaikuttajille ja omistajanvaihdosten parissa työskenteleville. Arkistokuva: Eija Pippola
Suomessa toteutetaan ensimmäistä kertaa Omistajanvaihdosviikko 31.10.-4.11.2022.

Omistajanvaihdosviikko tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia, jotka nostavat esiin pienten yritysten omistajanvaihdosten mahdollisuuksia ja haasteita. Yrityskaupat ovat varmin ja nopein tapa kehittää ja kasvattaa yritystä.

Etelä-Pohjanmaalla omistajanvaihdosviikko huipentuu neljällä paikkakunnalla samaan aikaan toteutettaviin yrittäjien aamupalatilaisuuksiin. Valtakunnallisen omistajanvaihdosviikon paikalliset tapahtumat toteutetaan Vimpelissä, Alavudella, Kauhajoella ja Seinäjoella.

Järviseudun yhteinen tilaisuus pidetään perjantaina 4.11. kello 7.30-9.00 ja paikkana Kuntalaisten olohuone Vimpelissä.

Ohjelmassa järviseudun yrittäjille on tarjolla aamupalan lisäksi käytännön tietoa omistajanvaihdoksista. Tilaisuuden aluksi Juha Tall SeAMKista kertoo tutkittua tietoa omistajanvaihdosnäkymistä ja avaa sitä, että tekeekö omistajanvaihdos onnelliseksi. Vesa Alanko-Luopa JPYP:stä esittelee tarjolla olevia omistajanvaihdokseen liittyviä palveluita. Tilaisuuden päättää omistajanvaihdokseen liittyvistä kokemuksistaan kertovan yrittäjän puheenvuoro.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu ja SeAMK Maakuntakorkeakoulu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.jpyp.fi  -> tapahtumat

Järviseutulainen yrittäjä, tule aamupalalle ja kuulemaan tekeekö omistajanvaihdos onnelliseksi.

Kaikki yrittäjät koko seutukunnan alueelta ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

Mainos

Lisätietoja saa Marjo Vistiaholta (SeAMK Maakuntakorkeakoulu).

Faktaa omistajanvaihdosviikosta

Omistajanvaihdosviikkoa vietetään ensimmäistä kertaa Suomessa 31.10.-4.11.2022. Omistajanvaihdosviikon järjestää Omistajanvaihdosfoorumi ja viikko tarjoaa ajankohtaista tietoa usean eri näkökulman kautta niin yrittäjille kuin asiantuntijoillekin. Omistajanvaihdosviikko tarjoaa ajankohtaista tietoa yrittäjille, yritystoiminnan myyjälle ja ostajalla, sukupolvenvaihdoksen kautta yritystoimintaa jatkaville, päättäjille, vaikuttajille ja omistajanvaihdosten parissa työskenteleville.

Etelä-Pohjanmaa on monipuolisesti mukana valtakunnallisen omistajanvaihdosviikon tapahtumissa. Maanantaina Seinäjoen ammattikorkeakoulun asiantuntija Juha Tall isännöi kansainvälistä omistajanvaihdosseminaaria. Tiistaina verkossa toteutettavassa Opinahjot omistajanvaihdoksia edistämässä -studiossa katsellaan yrityskauppoja nuorten silmin Into Seinäjoen toteuttamana sekä esitellään mm. Seinäjoen ammattikorkeakoulun kehittämiä Jatkajakoulun ja Ostajakoulun konsepteja.

Keskiviikkona omistajanvaihdoskonferenssissa julkaistaan ammattikorkeakoulun toteuttama ja eri asiantuntijoiden artikkeleista koostuva omistajanvaihdosilmiöön paneutuva kokoomateos.

Omistajanvaihdosviikon taustalla on kansainvälinen yhteistyö, jossa Seinäjoen ammattikorkeakoululla on pitkät perinteet. Omistajanvaihdosviikon esikuva Belgiassa kokoaa teeman keskeiset toimijat ja maan eri alueet yhteen ja nostaa yritysten myymisen ja ostamisen huomion kohteeksi mediassa. SeAMK on toiminut aloitteentekijänä Suomessa omistajanvaihdosviikon pilotoimiseksi.

Linkki viikon valtakunnallisiin tapahtumiin: https://ov-foorumi.fi/omistajanvaihdosviikko-31-10-2022-4-11-2022/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.