Alajärvellä halutaan tyhjät asunnot hyötykäyttöön

Alvar Tintti auttaa myös vapaiden kotipesien etsinnässä ja tulee esiintymään kampanjan aikana eri yhteyksissä loppuvuoden ajan.
Alvar Tintti auttaa myös vapaiden kotipesien etsinnässä ja tulee esiintymään kampanjan aikana eri yhteyksissä loppuvuoden ajan.
Alvar Tintti auttaa myös vapaiden kotipesien etsinnässä ja tulee esiintymään kampanjan aikana eri yhteyksissä loppuvuoden ajan.
Alvar Tintti auttaa myös vapaiden kotipesien etsinnässä ja tulee esiintymään kampanjan aikana eri yhteyksissä loppuvuoden ajan.
MAASEUTU tyhjenee vai tyhjeneekö sittenkään? Keskustelu maallemuutosta nousi tapetille korona-aikana ja trendi jatkuu, vaikka suuret asutuskeskukset keräävät yhä väkeä eri puolilla Suomea.

–Alajärven kohdalla tämän hetken tilanne on se, että tänne olisi halukkaita tulijoita muuttamaan, mutta haasteena on löytää vuokra-asunto tai myytävänä oleva asunto, kertoo kaupunginjohtaja Vesa Koivunen.

–Tiedossamme on, että Alajärveltä löytyy useita tyhjillään olevia asuntoja, jotka voisivat olla asuttuina. Alajärven kaupungin Kotipesä-kampanjassa ilmiannetaan tyhjillään olevat asunnot. Kampanjan avulla toivomme saavamme nämä tyhjät asunnot vuokrakäyttöön tai myyntiin. Näin saisimme tänne myös lisää asukkaita nauttimaan Alajärven erinomaisista palveluista. Täällä myös asumiskustannukset voivat olla murto-osan moneen muuhun paikkakuntaan nähden, muun muassa valtakunnan huokeinta sähköä ja kaukolämpöä.

Koivunen haastaa kaupunkilaisia ja siellä asuntoja omistavia osallistumaan kampanjaan joko ilmoittamalla asuntoja vuokrattavaksi tai myyntiin tai jakamalla tietoa kampanjasta.

–Mikäli sinulla on tyhjillään oleva  asunto, niin voit ilmoittaa siitä  JPYPin sivuilla olevalla toimitila- ja asuntoportaalilla ilmaiseksi.

–Alajärven asunnonvälittäjät ovat myös käytettävissä vuokrauksen ja asunnon myynnin osalta. Voit vinkata kampanjasta myös ystävällesi, jos tiedät hänellä olevan tyhjän asunnon. Otetaan tyhjät  asunnot  hyötykäyttöön  ja  toivotetaan  uudet  asukkaat  tervetulleiksi Alajärvelle!

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA