Osaavien työntekijöiden puute kasvaa

Maria Ahvenniemi (vas.) ja Katja Miettinen (oik). Miettisen kuva: Brightsin arkisto
Maria Ahvenniemi (vas.) ja Katja Miettinen (oik). Miettisen kuva: Brightsin arkisto
Kauppakamarit tekivät syyskuussa kyselyn, jossa maalaillaan pahenevaa pulaa osaavasta työvoimasta. JPYP:n yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi vertaa esitystä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Pk-yritysbarometriin ja kertoo yritysten tämän hetken kehitystarpeista.

Kauppakamarit tekivät syyskuussa kyselyn, jossa maalaillaan pahenevaa pulaa osaavasta työvoimasta. JPYP:n yrityspalvelupäällikkö Maria Ahvenniemi vertaa esitystä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Pk-yritysbarometriin ja kertoo yritysten tämän hetken kehitystarpeista.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.