Sankelolta 14 omaa talousarvioaloitetta valtion budjettiin vuodelle 2023

KOKOOMUKSEN kortesjärveläinen kansanedustaja Janne Sankelo on tehnyt 14 omaa talousarvioaloitetta valtion budjettiin vuodelle 2023. Esitykset liittyvät pohjalaiseen liikenneinfrarakentamiseen.

–On tärkeää, että alueemme hankkeita pidetään esillä eduskunnan talousarviokeskusteluissa. Näin tietoa alueellisista liikennetarpeistamme saadaan myös muiden alueiden päättäjien tietoon, Sankelo sanoo.

Sankelon aloitteissa esitetään rahaa muun muassa Seinäjoki–Tampere-kaksoisraiteen suunnitteluun, Kauhavan sisääntulotiejärjestelyjen suunnitteluun ja Laihialla Ratikylän alikulun rakentamiseen valtatien 3:n yhteydessä. Aloitteissa mukana on myös kantatie 67:n parantaminen Seinäjoen ja Ilmajoen välillä, Kaartusentien perusparantaminen ja päällystäminen Alajärvellä sekä maantien 661 parantaminen Kauhajoen ja Isojoen välillä.

–Pohjalaisten liikennehankkeiden edistämisen pitää yltää yli hallituskausien. Tämä edellyttää pitkäjänteisyyttä, koska tuloksien saamiseen menee usein aikaa. Tällä vaalikaudella yhteistyö pohjalaisen elinkeinoelämän kanssa on tiivistynyt liikennehankkeisiin vaikuttamisessa. Tätä toimintatapaa on syytä käyttää myös jatkossa, koska tuloksia tulee, Sankelo päättää.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.