Karoliina Rytkönen Vetoon

NAISTEN korisliigassa pelaava Vimpelin Veto on tehnyt pelaajasopimuksen Karoliina Rytkösen kanssa.

172-senttinen laitahyökkääjä palaa pääsarjatasolle vuoden tauon jälkeen. Rytkönen on pelannut kymmenen kautta naisten korisliigassa kasvattajaseurassaan Äänekosken Huimassa, Lappeenrannan Catzissa ja Forssan Alussa. Hänellä on palkintokaapissa kuusi SM-mitalia ja korisliigaotteluita on kertynyt 266.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.