Kortesjärvellä muistettiin viime vuonna syntyneitä vauvoja

Vauvajuhlaan kutsuttiin 14 perhettä. Kuva: Pertti Pirttinen
Vauvajuhlaan kutsuttiin 14 perhettä. Kuva: Pertti Pirttinen
MLL Kortesjärvi vietti sunnuntaina 2.10. perinteistä vauvajuhlaa, jossa juhlittiin paikkakunnalle vuonna 2021 syntyneitä lapsia ja heidän perheitään. Kutsuttuna oli 14 perhettä.

MLL KORTESJÄRVI vietti sunnuntaina 2.10. perinteistä vauvajuhlaa, jossa juhlittiin paikkakunnalle vuonna 2021 syntyneitä lapsia ja heidän perheitään. Kutsuttuna oli 14 perhettä.

Juhlaa vietettiin tunnelmallisessa navettakahvila Lumouksessa Pirttisessä. Vauvalahjoja ja tarjoiluja olivat mahdollistamassa paikalliset yritykset ja yhdistykset.

–Tunnelma oli lämmin ja jälleen näkyi hyvin se, kuinka mahtavia perheitä meillä on Kortesjärvellä. Tärkeää juhlassa oli, että perheet kohtasivat toisensa, sanoo MLL Kortesjärven puheenjohtaja Anna Sarkaranta.

Yhdistyksen syksyn toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin. Perhekahvila on auki lähes viikoittain keskiviikkoisin kello 9–12 entisellä kunnantalolla. Sinne ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. 

–Nyt kun vauvajuhla on ohi, aloitamme marraskuun alakoululaisten discon suunnittelun. Koululaisille suunnattua toimintaa on kovasti kaivattu, ja nyt otamme tästä kopin, Sarkaranta sanoo.

Marraskuulle, isänpäivän tienoille, on suunnitteilla myös isien perhekahvilailtaa, ja MLL on syksyn aikana mukana järjestämässä muutakin tekemistä lapsiperheille.

–Toivotamme kaikki toiminnastamme kiinnostuneet rohkeasti mukaan.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.