Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella ympärivuorokautinen palveluasuminen jatkuu normaalisti

Arkistokuva.
Arkistokuva.
Osalle Etelä-Pohjanmaan alueen yksityisissä ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä asuville asiakkaille ja heidän asioidenhoitajilleen on tullut palveluntuottajalta tiedote, jossa on kerrottu palvelusopimusten irtisanomisesta.

Taustalla ovat Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja yksityisten palveluntuottajien väliset sopimusneuvottelut, jotka ovat käynnistymässä.

Yksiköissä asuvien asukkaiden tilanne pysyy ennallaan. Asukkaat ja läheiset voivat olla rauhallisin mielin, nykyiset asukkaiden sijoituspäätökset ja maksut asumisyksikössä pysyvät voimassa.

Etelä-Pohjanmaan alueella ostetaan yksityisiltä palveluntuottajilta ympärivuorokautista palveluasumista.

Näiden osalta osa palveluntuottajista on irtisanonut sopimukset päättymään 31.3.2023. Lisäksi osassa aluetta yksityiset palveluntuottajat tarjoavat ympärivuorokautista palveluasumista palvelusetelipalveluina. Osa palveluntuottajista on ilmoittanut päättävänsä palvelusetelisopimukset 31.12.2022.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on jo tehnyt päätöksiä yhtenäisen palvelusetelitoiminnan aloittamiseksi 1.1.2023 alkaen.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.