Noora Haapala valittiin Vimpelin positiivisimmaksi

Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala ja sihteeri Maarit Liikala luovuttivat lauantaina Vimpelin positiivisin -tunnustuksen Noora Haapalalle (keskellä).
Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala ja sihteeri Maarit Liikala luovuttivat lauantaina Vimpelin positiivisin -tunnustuksen Noora Haapalalle (keskellä).
VIMPELIN Yrittäjien perinteinen äänestys Vimpelin positiivisimmasta järjestettiin nyt viidettä kertaa. Tulos julkistettiin Vimpelin Vedon Naisten Korisliiga -avauksessa, jota Yrittäjät isännöi. Kunniakirja luovutettiin Noora Haapalalle, 19.

Perusteluina valinnalle oli lukemattomissa vastauksissa: aina ystävällinen, iloinen, naurava, kohtelias, auttavainen.

JAMIn Alajärven toimipisteestä merkonomiksi valmistunut Haapala teki jo opiskeluaikana Vimpelin S-Marketissa. Nyt kesätyö sai jatkoa pidemmällä sopimuksella.

–Siellä on aivan huippu työporukka, ei ole ihmekään, että meitä kaikkia naurattaa töissä, lähes aina. Sellainen iloinen porukka lisää omaakin iloa ja positiivisuutta, Haapala toteaa.

–Onhan kaupassa työskentely myös rankkaa, mutta työ on vaihtelevaa, siellä näkee ihmisiä, voi auttaa heitä ja myös tietää, että oma työ on tärkeää.

Vimpelin positiivisin -kisan finaaliin pääsy ja voitto olivat Haapalalle iso ja kaikin tavoin iloinen yllätys.

–Tiesin, että muut finalistit olivat tosi hyviä tyyppejä ja ajattelin, että ei minulla ole tässä mitään saumoja, joten en ottanut kisasta mitään stressiä, olin vain oma itseni. Tutummat ja työkaverit varsinkin kiusoittelivat kisasta ja jos juttelin työpaikalla jonkun asiakkaan kanssa, sanoivat, että muista nyt äänestää meidän Nooraa, Haapala naurahtaa.

POSITIIVISUUTENSA ja iloisuutensa Haapala arvelee olevan pitkälti geeneistä tullutta, molemmilta vanhemmilta. Hänen isänsä Marko Haapala valittiin Vimpelin positiivisimmaksi viime vuonna.

–Perheeni, johon kuuluvat myös äitini Marjo ja siskoni Roosa, sekä ystävät ja kaverit, tuovat todella paljon iloa elämääni. Asun isän kanssa, ja häneltä kuulee paljon positiivisia lausahduksia päivittäin.

Iloa elämään tuovat myös harrastukset.

–Seuraamme isän kanssa pesäpalloa kauden aikana lähes päivittäin, katsotaan televisiosta ja käydään peleissä, myös muilla paikkakunnilla kuin Vimpelissä. Pelaan itse Lady Pesistä. Näin syksyllä käynnistyykin sitten koripallokausi, sitäkin tulee seurattua todella tiiviisti. Sitä en enää itse pelaa.

Onko positiivisimmaksi valitullakin joskus huono päivä?

–Kyllähän varmaan jokaisella on joskus huono päivä, mutta jos sellainen tulee, en sitä julkisesti näytä. Jätän negatiiviset asiat ja huonon fiiliksen kotiin, en vie sitä ihmisten pariin. Yleensä päivä paraneekin, kun menee vaikka kauppaan ja näkee tuttuja, usein se siitä sitten muuttuu iloksi.

Haapala toteaa, ettei perusvimpeliläisenä ole ajatellut muuttaa paikkakunnalta minnekään.

–En ole suunnitellut opintoja ainakaan aivan lähitulevaisuudessa. Enemmänkin työelämä on mun juttu. Elän päivän kerrallaan ja katson, mitä elämä tuo tullessaan.

VIMPELIN positiivisin -kisan finaalinelikossa olivat myös Lea Vasalampi, Sam Leijonanmieli ja Hannu Särkinen. Ääniä annettiin yhteensä yli 400.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.