Evijärven kunta tulee kylään

Ensimmäinen kylävierailu tehdään Inan komealle seurantalolle keskiviikkona 17.8. klo 18 alkaen.
Ensimmäinen kylävierailu tehdään Inan komealle seurantalolle keskiviikkona 17.8. klo 18 alkaen.
Ensimmäinen kylävierailu tehdään Inan komealle seurantalolle keskiviikkona 17.8. klo 18 alkaen.
Ensimmäinen kylävierailu tehdään Inan komealle seurantalolle keskiviikkona 17.8. klo 18 alkaen.
Evijärven kunnan virkamiesjohto aloittaa kyläkierroksen keskiviikkona 17.8. Inankylästä. Vuorollaan käydään jokaisessa kylässä: 24.8. on vuorossa Kivijärvenkylä, 7.9. Kirkonkylä, 21.9. Alapää, 28.9. Haapajärvenkylä, 5.10. Särkilä ja 12.10. Jokikylä. Kaikki keskiviikkotapaamiset alkavat iltakuudelta ja tapahtumapaikkana on kylätalo tai muu kylän yhteinen kokoontumistila.

EVIJÄRVEN kunnan virkamiesjohto aloittaa kyläkierroksen keskiviikkona 17.8. Inankylästä. Vuorollaan käydään jokaisessa kylässä: 24.8. on vuorossa Kivijärvenkylä, 7.9. Kirkonkylä, 21.9. Alapää, 28.9. Haapajärvenkylä, 5.10. Särkilä ja 12.10. Jokikylä. Kaikki keskiviikkotapaamiset alkavat iltakuudelta ja tapahtumapaikkana on kylätalo tai muu kylän yhteinen kokoontumistila. Kirkonkylän tilaisuus pidetään nuorisoseuralla ja Haapajärvenkylässä kokoonnutaan metsästysmajalle.

Illan ohjelmassa on luvassa kahvituksen lisäksi leppoisaa keskustelua. Kunnanjohtaja Mikko Huhtala on kierroksella mukana, samoin kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä. Lisäksi on mukana hankeväkeä niin Aisaparilta kuin maakunnallisesta ja valtakunnallisesta kyläjärjestöstäkin.

Evijärven kunta on käynnistänyt Aisaparin rahoituksella hankkeen ”Järjestöystävällinen Evijärvi”. Illan keskusteluissa kylät ja kylissä toimivat yhdistykset voivat kertoi toiveistaan ja haasteistaan. Sen jälkeen voidaan tuumailla yksissä tuumin, kuinka asioita voidaan viedä yhteistyössä eteenpäin.

Mainos

Mukaan toivotaan kaikki kyläläiset, myös yrittäjät, luottamushenkilöt ja kaikki Evijärven ja sen kylien veto- ja pitovoimasta kiinnostuneet jutustelemaan yhteisistä asioista.

Alkupään tilaisuuksissa kunta tiedottaa myös kylien kehittämisrahasta, joka on jälleen haussa elokuun lopulta syyskuun puoliväliin saakka. Kivijärvenkylässä pidetään 24.8. tilaisuudessa samaan syssyyn kyläyhdistyksen syyskokous. Kalenteriin kannattaa merkitä myös 3.9. koulukeskuksen ympäristössä järjestettävä Evijärvi tuottaa -tapahtuma ja järjestömarkkinat.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.