Ylikylän nuorisoseuralla järjestettiin iloinen iltapäivä Eila ja Jaakko Pitkäjärven muistolle

Leena Ylimäen näytelmässä puhelinkeskuksen työntekijä oli hieman liian innostunut kylän kolmen puhelinliittymän omistajien rakkauselämästä.
Leena Ylimäen näytelmässä puhelinkeskuksen työntekijä oli hieman liian innostunut kylän kolmen puhelinliittymän omistajien rakkauselämästä.
Leena Ylimäen näytelmässä puhelinkeskuksen työntekijä oli hieman liian innostunut kylän kolmen puhelinliittymän omistajien rakkauselämästä.
Leena Ylimäen näytelmässä puhelinkeskuksen työntekijä oli hieman liian innostunut kylän kolmen puhelinliittymän omistajien rakkauselämästä.
Päivän ohjelmassa oli kakkukahvittelujen lisäksi hauska näytelmä sekä yhteislaulua ja pelimannimusiikkia.

AIJJOOS-TOIMINTA järjesti torstaina Iloinen iltapäivä -nimisen tapahtuman Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla. Päivän ohjelmassa oli kakkukahvittelujen lisäksi hauska näytelmä sekä yhteislaulua ja pelimannimusiikkia.

”Sentraalisantran sijaisena” -näytelmässä kylän kolmea puhelinliittymää operoiva puhelinkeskuksen työntekijä kehittelee faniteorioita liittymien omistajien rakkauselämästä. Sen esitti seinäjokelaisen Draamapurkin Leena Ylimäki.

Sen jälkeen esiintyivät Järviseudun pelimannit eli Satu Lumiaho, Topi Rajala, Timo Kielinen, Aimo Mässbacka, Olli Mäki, Juhani Rantala ja Heikki Isoniemi. He esittivät muun muassa suomalaiset kansanlaulut ”Emma”, ”Matalan torpan balladi” ja ”Eron kyynel”, ja lisäksi Rajala veti soolona muutaman hauskan kupletin.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää jo yli kaksi vuotta sitten, mutta se siirtyi useaan otteeseen. Nyt se saatiin kuitenkin pidettyä onnistuneesti, ja yleisöä oli paikalla oikein hyvin.

Mainos

AIJJOOSIN kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala kertoi, että iloisen iltapäivän olivat mahdollistaneet lahjoituksellaan Marja-Liisa Mänttäri Vihannista, Leena Savola Lappajärveltä ja Hannu Pitkäjärvi Kortesjärveltä. He ovat Eila ja Jaakko Pitkäjärven lapsia. Pitkäjärvet toimivat Aijjoosissa asiantuntijaikäihmisinä sen alusta alkaen eli vuodesta 2008.

Eila kuoli vuonna 2017 ja Jaakko vuonna 2019. Nevala sanoi, että Pitkäjärviä halutaan muistaa lämmöllä.

–Heille tärkeää oli, että tilaisuuksia järjestetään myös sivukylillä. Sen takia olemme täällä tänään. Ja heidän mielestään tärkeää oli, että myös kyyti järjestetään. Kyytiin tähän tilaisuuteen olikin mahdollisuus tulla kaikilta Kortesjärven kyliltä, Nevala sanoi.

–Muistamme Eilan ja Jaakon iloisina ja ystävällisinä ihmisinä, jotka halusivat aina kokoontua toisten kanssa yhteen, joten ajattelimme että tällainen tilaisuus, missä on musiikkia, iloa, naurua ja yhdessäoloa ja tietysti hyvät kakkukahvit, on oikein sopiva.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.