Evijärven palvelut tutuksi kesäasukkaille

Joukko kesäasukkaita kuunteli kunnanjohtaja Mikko Huhtalan puheita.
Joukko kesäasukkaita kuunteli kunnanjohtaja Mikko Huhtalan puheita.
Joukko kesäasukkaita kuunteli kunnanjohtaja Mikko Huhtalan puheita.
Joukko kesäasukkaita kuunteli kunnanjohtaja Mikko Huhtalan puheita.

EVIJÄRVEN Sillankorvassa järjestettiin perjantaina kesäasukasilta.

Kunnanjohtaja Mikko Huhtala puhui kesäasukkaille muun muassa palveluista, joita hekin voivat käyttää, kuten kunnantalolta löytyvästä etätyötilasta sekä omatoimikirjastosta. Hän listasi myös erilaisia kulttuurikohteita ja harrastusmahdollisuuksia, kuten uittomieskämpän, luontopolun ja kuntoportaat. Kunnan verkkosivuilta, Matkailu-välilehden alta, löytyy myös kesäasukkaan tietopaketti.

Hän markkinoi kesäasukkaille myös Evijärvi-viikon tapahtumia ja tulevana lauantaina järjestettäviä markkinoita.

Evijärvellä on parhaillaan käynnissä toimenpideohjelman päivittäminen. Huhtala sanoi, että myös kesäasukkailta toivotaan kehitysideoita ja mielipiteitä siitä, miten kuntaa tulisi pyörittää.

–Kesäasukkaat ovat kunnille tärkeitä monessakin mielessä. Meidänkin kuntaamme he tuovat virkeyttä ja ekstratoimintaa, ja haluamme pitää myös heistä huolta.

Mainos

Osin koronan vuoksi esiin on noussut mahdollisuus muuttaa vapaa-ajanasuntoja ympärivuotisiksi asunnoiksi.

–Se on mahdollista meilläkin, hän vinkkasi.

JÄRVISEUDUN SANOMIEN mainosmyyjä Ari Ahvenlampi houkutteli ihmisiä lisäämään nimensä lehden kesäasukasrekisteriin. Kesäasukasrekisteriin liittymällä pysyt ajan tasalla mökkikuntasi tapahtumista sekä kunnallisista tiedotuksista, jotka koskevat mökkialuettasi.

Päätoimittaja Hannu Takala puolestaan muun muassa esitteli lehden uusia verkkosivuja, jotka otetaan käyttöön lähiaikoina. Tapahtuman kävijöillä oli mahdollisuus testata niitä ennakkoon. Sen lisäksi hän esimerkiksi markkinoi kesäasukkaille lehden digitaalista versiota.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.