Lauantaina 9.7. Evijärven markkinoille

Mari ja Jani Takamaa kiinnittivät markkinakylttejä Evijärven keskustassa.
Mari ja Jani Takamaa kiinnittivät markkinakylttejä Evijärven keskustassa.

EVIJÄRVEN markkinat päättävät vivahteikkaan Evijärvi-viikon. Viihdyttävää ohjelmaa on luvassa myös markkinoille lauantaina 9. heinäkuuta, lupaa Evijärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Karoliina Sulkakoski.

Markkinat avaa kello 10 Evijärven kunnanjohtaja Mikko Huhtala. Puheenvuoron jälkeen kuullaan Tiia Vartion ja Satu Lumiahon musiikkia. Paikallisia musiikkiesityksiä kuullaan aina tasatunnein, kun esiintyjinä ovat Järviseudun pelimannit, Evijärven mieslaulajat ja Ukrainasta Evijärvelle saapunut Alinochka Tkachenko.

Torimyyjiä odotetaan läheltä ja kaukaa. Paikallisilta tuottajilta ja valmistajilta toivotaan lähiruokaa ja kädentaitoja, ja luvassa on jälleen myös LC Evijärven latoarvonta. Evijärven yrittäjäyhdistyksen lisäksi järjestelyissä ovat mukana Evijärven kunta ja Evijärven taivastelijat ry. Toripaikkavarauksia ottaa vastaan Jani Takamaa.

Päivi Kultalahti

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.