Uutiskirje 6/2022: Mene, elä, nauti!

Jannen lehmä

Ah, ihana todeta, että tuleva kesä todellakin tarjoaa parastaan niin Evijärvellä, Lappajärvellä kuin Vimpelissä. Vihdoinkin saamme nauttia markkinoista, teatterista, musiikista ja monista erilaisista tapahtumakokonaisuuksista runsain mitoin. Jos Julius Caesar asuisi Järviseudulla, hän ei sanoisi veni, vidi, vici! Hän sanoisi mene, elä, nauti!

Sen lisäksi hän sanoisi, että käyttämällä instagramissa kesäkuvissasi hastag #paraskesäjärviseudulla voit osallistua tuotepaketin arvontaan, joka suoritetaan 1.9 2022. Nyt kannattaa laittaa kuvat jakoon!

Outdooractivesta löytyy alueen lähes kaikki käyntikohteet erityisesti ulkoilualueiden osalta. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa Play kaupasta.  

Järviseudun Sanomien tapahtumakalenterista löydät lukuisan määrän erilaisia urheilu-, kulttuuri ja muita vapaa-ajan tapahtumia. Pesäpallopelit, museoiden näyttelyitä, kesäteatterin näytökset ja standup -keikat. Sen lisäksi sieltä löytyy tietoa alueen markkinoista, artistivieraita, musiikkitapahtumia ja paljon muuta!

Erilaiset tapahtumat niin kulttuurin kuin aktiviteettienkin puolelta ruokkivat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä yksilön, että kansanterveyden näkökulmasta. Tämä mielessä osaa arvostaa tapahtumia entistäkin enemmän.  

Paikkakuntakohtaisten linkkien takaa löytyy kesäasukkaille tärkeitä tietoja! Sieltä voit tarkistaa muun muassa lääkäri ja eläinlääkäripalvelut, ruokapaikat, sekä tarkempia tietoja alueen tapahtumista. Myös majoituspaikat, museot ja muut käyntikohteet löytyvät sieltä. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

https://www.evijarvi.fi/matkailu/kesaasukkaan-tietopaketti-2022

https://visitlakeus.fi

https://www.vimpeli.fi/matkailu/kesaasukkaan-tietopaketti-2022

Kesäasukkaat tapasivat

Ensimmäinen kesäasukasilta on jo pidetty 17.6. Lakis-Areenalla Vimpelissä, seuraavaan iltaan Evijärven Sillankorvassa valmistaudutaan jo.

Järviseudun Sanomat ja Järviseutu-Seura viettävät juhlavuottaan ja se näkyy lehdessä. Julkaisemme vanhoja juttuja vuosientakaa ja muistelemme menneitä. Silti katseemme on kohti tulevaisuutta ja kehitämme lehtemme digipalveluja. Uuden uutukaiset kotisivut näköislehtineen julkaistaan pian. Sivuja on kehitetty erityisesti helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen! Tarjoamme nyt alueemme kesäasukkaille ilmaisen VIP-mahdollisuuden päästä kokeilemaan uusia sivujamme ennen niiden virallista julkistusta. Siirtymällä osoitteeseen www.jarviseudunsanomat.fi voit jatkaa kirjaudu sisään palkin kautta eteenpäin laittamalla käyttäjätunnukseksi vipasiakas ja salasanaksi jss2022. Tutustu uusiin sivuihimme ja klikkaa lopuksi sivun alalaidassa tai valikon kautta löytyvää palautetta. Kerro meille mitä mieltä olet uusista sivuista ja mikä ei vielä toiminut toivotulla tavalla. Päivitämme vielä sivustoa ennen sen virallista julkistamista ja seuraamme tulevina päivinä tarkasti kaikkea antamaanne palautetta. Uusista sivuista ja näköislehdestä tulee pian entistäkin parempi.

Seuraathan ilmoitteluamme ja olet mukana matkassamme, aktiivinen lukijakunta tekee lehdestämme, Järviseudun Sanomista entistäkin paremman.

Muistathan myös käydä rekisteröitymässä kesäasukas rekisteriinNäin pysyt jatkossakin selvillä ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista.

Oikein ihanaa kesää!

Evijärven kunta, Lappajärven kunta, Vimpelin kunta & Järviseudun Sanomien väki

Tärkeitä yhteystietoja

Evijärven kunta os.Viskarinaukio 3, 62500 Evijärvi | (06) 2412 3203 tai 044 769 9248 | evijarvi.fi | evijarven.kunta@evijarvi.fi | Kunnanvirasto avoinna: ma-pe 8.30-15.00

Lappajärven kunta os. Maneesintie 5 A, 62600 Lappajärvi | lappajarvi.fi | kunta@lappajarvi.fi | Kunnanvirasto avoinna: ma 8 – 16, ti-to 8-15.30, pe 8-15

Vimpelin kunta os.Patruunantie 15, 62800 Vimpeli | vimpeli.fi | vimpelin.kunta@vimpeli.fi | 040 137 3703

Järviseudun Sanomat os. Maneesintie 4A, 62600 Lappajärvi | www.jarviseudunsanomat.fi | toimitus@jarviseudunsanomat.fi | 0400 773 492

Kerro kaverille!

Jos haluat kertoa kaverillesi Kraatterijärven seudun UUTISKIRJEESTÄ, paina alla olevaa nappia. Täytä lomake ja lähetä eteenpäin!

Osallistu kyselyyn ja jätä palautetta!

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Talven touhuja järviseudulla: Lappajärvi, Evijärvi ja Vimpeli

Mukavaa vuotta 2024 ja tervetuloa lukemaan kesäasukaskirjettämme!

Tästä kirjeestä löytyy menovinkkejä moneen toimintaan. Aktiviteetteja löydät niin Lappajärveltä, Evijärveltä kuin Vimpelistäkin. Lappajärven jää on parhaimmillaan retkiluisteluun, järven toisella puolella voit lasketella kraatterin reunalla Vimpelin Lakeaharjulla ja Evijärven Kniivilänlahden latua voi kiertää Rantaraitin laiturilta löytyvillä kicksparkeilla

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiskirjeen sisältö

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.