• Kuva: Eija Pippola

Tule Jeesuksen luo

Lauantaina, vappuaattona marssimme hyvän asian puolesta. Jeesus-marssi lähtee Alajärven palotorilta kello 11.00. Kierrämme keskustassa pienen lenkin ja marssin jälkeen kokoonnumme toriteltalle, jossa on pieniä puheita ja musiikkia.

Puhujana on Juhani Kuutti. Juhani on asunut perheineen Alajärvellä 35 vuotta, mutta viettää nyt eläkepäiviä Seinäjoella. Ammatiltaan hän on psykiatrian erikoislääkäri.

Olemme kuulleet ja kuulemme edelleen sodan melskeitä. Sotia on ollut aina jossakin päin maailmaa, mutta nyt sodan äänet ovat lähellä meitä. Jeesus sanoo: ”Rauhan minä jätän teille, minun rauhani. ” Nuo sanat ovat Jeesuksen jäähyväispuheesta opetuslapsilleen. Jäähyväiset ovat aina surullinen tapahtuma, mutta Jeesuksen kohdalla me voimme iloita, sillä hänen ristinkuolemassaan meille on taattu iankaikkinen elämä. Ja nuo Jeesuksen sanat ovat voimassa tänäkin päivänä, vaikka maailma myrskyää. Miten se voi olla mahdollista? Se käy yli ymmärryksen. Ja niin ihmeellisen ihanaa on se, että Jeesuksen antama rauha on tarkoitettu ihan jokaiselle. Sen rauhan voivat kaikki kokea Herramme Jeesuksen omana ja läheisyydessä.

Marssilla emme laula viime vuotiseen tapaan, vaan matkaamme pienen lenkin Alajärven keskustassa rukoillen. Vapaus laulaakin toki on jokaisella ja ilon karkelointiinkin on mahdollisuus. Toriteltalla on myös sielunhoitopalvelu ja uskovia on valmiina keskustelemaan uskonasioista.

Teltalla on kahvi- ja simatarjoilu. Tilaisuuden järjestää Teille ja aitovierille ry.

Jaa juttu: