Itäkylän kyläkirja ja Soini-lukemisto kisaavat vuoden kotiseututeoksen tittelistä

Kuva: Kotiseutuliitto
Kuva: Kotiseutuliitto

Ehdokkaiden joukossa ovat viime vuonna ilmestyneet teokset Itäkylä – Elämää kraatterijärven rannalla, jonka työryhmään kuuluivat Tuija Ahola, Matti Joensuu, Saara Kankaanpää, Heikki Ketola, Juhani Ketola, Sari Kujala, Arja Lehtola, Kari Melleri, Olli Mäki, Martti Puhakka, Urpo Purola (pj.) ja Heli Vinkka-Puhakka, sekä Lasse Aution toimittama Soini-lukemisto.

Vuoden kotiseututeoksen palkitsemisella kannustetaan kotiseutukirjojen tekijöitä ja tuodaan näkyvyyttä sekä lisätään arvostusta kotiseutukirjallisuudelle.

Suomen Kotiseutuliitto on kotiseututyön keskusjärjestö ja yksi maan suurimmista kansalaisjärjestöistä. Kotiseutuliitto vaalii kulttuurin monimuotoisuutta ja kulttuuriperintöä, nostaa esille paikalliskulttuureita, tukee kotiseututyötä sekä vaikuttaa yhteiskunta- ja aluesuunnitteluun. Liiton jäsenistöön kuuluu noin 750 kotiseutu-, kaupunginosa- ja muuta yhdistystä, yli sata kuntaa ja maakuntien liitot. Kotiseutuliiton jäsenkentässä toimii noin 150 000 aktiivista kansalaista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.