Koronatapaukset pysyneet Järvi-Pohjanmaalla samalla tasolla pari kuukautta – käytä maskia

Julkaistu:

Aihe:

Koronatapauksia todetaan edelleen Järvi-Pohjanmaalla samaan tapaan kuin viimeisen kahden kuukauden aikana. Etelä-Pohjanmaalla sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on pysynyt samalla tasolla.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä suosittelee Etelä-Pohjanmaan pandemiatilanteesta johtuen 12 vuotta täyttäneille suu-nenäsuojuksen käyttöä seuraavissa tilanteissa:

Aina joukkoliikenteessä, mukaan lukien koulukyydit.

Aina julkisissa sisätilaisuuksissa ja yleisötilaisuuksissa.

Työyhteisöissä sisätiloissa, jos samassa tilassa työskentelee tai oleskelee useampia henkilöitä. Työnantaja päättää työpaikoilla sovellettavista käytännöistä.

Mainos

Aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa, esimerkiksi julkisissa sisätiloissa, kuten kaupoissa, kirjastoissa ja teattereissa sekä julkisissa tiloissa järjes-tettävissä yleisötapahtumissa, kun paikalla on runsaasti ihmisiä.

Koronavirustestiin hakeutuvat henkilöt matkalla näytteenottoon ja ennen testitu-loksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa on toistaiseksi voimassa yleinen maskisuositus kai-kissa tiloissa sekä vierailtaessa että työskennellessä.

Pandemiajohtoryhmä seuraa Etelä-Pohjanmaan Nyrkin linjauksia maskisuosituksesta ja tarvittaessa jatkossa päivittää yllä olevaa ohjetta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.