Koskenvarren kevyenliikenteen väylän rakentaminen alkaa

Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus (ELY-keskus) ja Kuortaneen Kaivin Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta Alajärven Koskenvarrella välille Koskenniskantie – Seppäläntie.

Hankkeen tavoitteena on jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuuden parantaminen.

Urakassa rakennetaan noin 1,3 kilometrin matkalle uutta jalankulku- ja pyöräilyväylää ja uusitaan samalla maantien asfaltointia. Lisäksi parannettavalle osuudelle tulee valaistus. Hanke aloitetaan puuston poistolla huhtikuun lopulla ja koko urakan tulee olla valmiina lokakuuhun mennessä.

Hankkeen urakkahinta on 459 000  euroa. Kustannuksista vastaavat ELY-keskus ja Alajärven kaupunki.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.