Lappajärven kunnanhallitus esittää Juha-Matti Näykkiä teknisen johtajan virkaan

Lappajärven kunnanhallituksen kokouksessa 19.4.2020 päätettiin esittää kunnanvaltuustolle Juha-Matti Näykkiä valittavaksi teknisen johtajan virkaan Lappajärven kuntaan. Samaisessa kokouksessa myös valittiin Tarmo Ojanperä yhdyskuntainsinöörin virkaan Lappajärven kuntaan. Ympäristösihteerin virkaan hakijoiden yhteenveto esiteltiin kokouksessa. Virkaa hakivat: Lintula Anu, Siitari Elli, Tudeer Laura ja Voutilainen Elias. Valita etenee haastatteluihin. Entinen ympäristösihteeri on sanoutunut irti virastaan 1.5.2022 alkaen.

Lappajärven kunnanhallitus ei aseta nimeä jäsentä, eikä varajäsentä verotuksen oikaisulautakunnan jaostoihin toimikaudeksi 1.1.2023 – 31.12.2027.

Lappajärven kunnanhallitus päätti valtuuttaa viranhaltijat valmistelemaan esitystä välijoen tonttien uusista hinnoista. Alueen tonttien hinnat ovat vaihdelleet 17,00–25,00 euroa / neliömetri. Alueen neljästätoista tontista on myyty 2 tonttia tähän mennessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.