Mitä minulle kuuluu? Tunnista elämäntilanteesi

PITKÄN koronatauon jälkeen järjestetään kuusi avointa yleisötilaisuutta teemalla “Mitä minulle kuuluu? Tunnista elämäntilanteesi”.

Paikan päällä on kymmenkunta näytteilleasettajaa, tietoiskuja omaishoitajuudesta, muistista ja vapaaehtoistoiminnasta, pop up -terveyspiste, valokuvanäyttely “Ennen minä juoksin pakoon” sekä kahvitarjoilu.

Tapahtumat järjestetään Alahärmän Onnelassa (osoite Onnelanranta 2) maanantaina 25.4., Evijärven kunnantalolla (Viskarinaukio 3) tiistaina 26.4., Kauhavan Ruotsalan kylätalolla (Ruotsalantie 103) keskiviikkona 27.4., Ylihärmän seurakuntatalolla (Päämajantie 29) torstaina 28.4., Kortesjärven nuorisoseuralla (Kukkolantie 29) maanantaina 2.5. ja Lappajärven virastotalolla (Kärnäntie 11) tiistaina 3.5.

Vetonaulana Evijärvellä esiintyy klo 16.10 Seija Rankinen ja muilla paikkakunnilla Tuula Kuoppala.

Paikalle voi tulla piipahtamaan kello 14-17 välisenä aikana tai halutessaan olla tilaisuudessa pitempäänkin. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan lahjakortti jokaisella paikkakunnalla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.