Soinin alijäämä jäi odotettua pienemmäksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Soinin kunnan viime vuodelle asetetut laadulliset ja määrälliset tavoitteet saavutettiin. Talousarvion toteutuman suunnittelutarkkuus oli erinomainen. Hallintokuntien talouskuri oli hyvä ja tilinpäätökset lähtökohtaisesti ylijäämäisiä. Verotulojen kehitys oli positiivinen. Nettomuutto oli ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella positiivinen.

SOINI osallistuu Welcome2EP-hankkeen jatkorahoitushakuun, lisäksi hallitus esittää valtuustolle sitoutumista Kuudestaan ry:n kuntarahaosuuteen.   

Aiesopimus etsivän nuorisotyön järjestämisestä hyväksyttiin. Etsivän nuorisotyön järjestämisvastuu palautuu kunnille vuoden 2023 alusta. Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin kesken on neuvoteltu aiesopimus palveluiden järjestämisestä isäntäkuntamallilla, Alavuden kaupungin toimiessa isäntäkuntana.

Mainos

Lausunnossa Fingrid Oyj:n Alajärvi-Hikiä voimajohtohankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta korostettiin hanketoimijan ennakoivaa yhteydenpitoa maanomistajiin.

Oikaisuvaatimus Pesolan tuulivoimapuiston osayleiskaavan laatimista koskevasta päätöksestä hylättiin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.