HBA ja Veto iskevät yhteen torstaina Vimpelissä

Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala kertoo joukkueen lähtevän taistelemaan välieräpaikasta.Pitkään loukkaantuneena ollut jenkkilaituri Shaylen Burnett on palannut kentille ja muutoinkin jalkeille saadaan tuttu aloitusviisikko.

– Viime viikot ovat olleet meiltä nousujohteisia ja olemme saaneet hyviä treenejä HBA-sarjaa silmällä pitäen,kertoo Kujala.

Koriskauden huipennusta kannattaa lähteä seuraamaan paikan päälle. Kausikortit eivät ole enää pudotuspelivaiheessa voimassa. Ennakkoon pääsylipun voi hankkia joko Vedon toimistolta tai lippu.fi:stä. Ottelun tauolla esitellään Vimpelin Vedon koripallon mikro-ja minityttöjen joukkueet. Tarvittaessa HBA ja Veto kohtaavat lauantaina 2.4. kello 18 Helsingissä.

-ViVen tiedotus-

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.