Hyvinvointialuejohtajan virka hakuun

Tero Järvinen ja Tanja Penninkangas valmistelevat hyvinvointialueen toimintaa yhteistyössä aluevaltuuston ja -hallituksen kanssa. Kuva: Anna Lindholm

Työryhmän puheenjohtajana toimii aluevaltuuston puheenjohtaja Paula Risikko ja sen jäseniä ovat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajistot. Aluehallitus päätti julistaa hyvinvointialuejohtajan viran haettavaksi ajalle 29.3.–12.4.2022 klo 16.00 saakka toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Aluehallitus päätti jatkaa YTM Tanja Penninkankaan määräaikaista muutosjohtajan virkaa 31.12.2022 saakka. Myös VATE:n nimeämien jaostojen työskentely, vaalijaostoa lukuun ottamatta, jatkuu hyvinvointialueen valmistelussa vuoden 2022 loppuun saakka.

Aluehallitus päätti nimetä työryhmän, joka valmistelee professiojohtajien ja toimialuejohtajien valintaa. Työryhmän puheenjohtajana toimii aluevaltuuston puheenjohtaja Risikko, ja sen jäseniä ovat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajistot sekä vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen.

Aluehallitus esittää aluevaltuustolle, että se perustaa 1.1.2023 lähtien lääketieteen professiojohtajan, johtajaylilääkärin viran, sosiaalityön professiojohtajan, sosiaalijohtajan viran ja hoitotieteen professiojohtajan, johtajaylihoitajan viran sekä 1.1.2023 lähtien toimialuejohtajan, hallinto-ja strategiapalvelut viran, toimialuejohtajan, terveyden- ja sairaanhoitopalvelut viran, toimialuejohtajan, perhe- ja sosiaalipalvelut viran, toimialuejohtajan, ikäihmisten palvelut viran ja toimialuejohtajan, pelastusjohtaja viran.

Professiojohtajien ja toimialuejohtajien virat laitetaan haettavaksi sisäiseen ilmoittautumismenettelyyn 17.5–31.5.2022.

Lisäksi aluehallitus merkitsi tiedoksi selvityksen hyvinvointialueelle siirtyvästä henkilöstöstä, henkilöstön siirtosuunnitelmasta sekä siirtosopimuksesta.

Aluehallitus merkitsi tiedoksi myös kuntien ja yhteistoiminta-alueiden selvitykset hyvinvointialueelle siirtyvästä irtaimesta omaisuudesta, sopimuksista, vastuista ja toimitiloista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.