Pesistä keväisellä Lappajärven jäällä – Hankipesismestaruus ratkaistiin kuuden joukkueen kesken

Nastakenkä pitää, kun kolmoselta kaarretaan kohti kotipesää.

Julkaistu:

Turneeseen oli ilmoittautunut kuusi joukkuetta: Entiset Nuoret Urheilijat (ENU), Järviseudun Golfseura (JGS), Köpöilijät, Meteoriitti mimmit, Pojanluoman Pyllistys (PoPy) ja Viinilaakson pääkallot (VIP). Valmistautumiseen oli käytetty aikaa ja vaivaa, etenkin VIP oli varannut urheilujuomaa joukkueelle ja piti huolta, että nestehukka ei päässyt vaivaamaan joukkuetta. 

Aiemmin järjestäjillä huolena oli, että jäällä olisi vettä ja olisi kumikenkä-keli, mutta pakkassää oli onneksi kovettanut kentän, eikä vedestä ollut tietoakaan. Ilma pelipäivänä oli huikean kaunis ja suosi tapahtumaa aivan kympillä.  

Ennen ottelun alkua Jaakko Kultalahti sekä Kuoppalan veljekset Juha ja Niko kertoivat kuulumisia valmisteluista. 

–Kentät tehtiin eilen perjantaina ja hommaan on valmistauduttu huolella.  

– Kun tämmöistä ehdotettiin tänne Kivitippuun, niin pistettiin tuulemaan, että heilahti; ei tarvinnut paljon yllyttää, Jaakko Kultalahti lisäsi. 

Mainos

PELAAJILLA oli yhtenevä mielipide asiasta – pääasia että on hauskaa.  

–Olin ottanut mukaan kumisaappaat sekä nastakengät, kun ei tiedä mikä on kentän kunto, Meteoriitti Mimmien Katja Rasivirta kertoi. 

Kenttä oli 50-metrinen, pallona tenavapallo ja eikä lyöntiväline saanut olla yli 95 senttinen. Pelit pelattiin kahdella kentällä. Pelien ajan kentällä soi musiikki, jonka laadusta vastasi järjestävä joukkue. Vanha totuus tässäkin; makuasioista ei voi kiistellä. 

Ottelut pelattiin seitsemällä pelaajalla + jokerit. Jokereista kolme voi lyödä vuoroparin aikana. Peli jatkuu toiselle lyöntikierrokselle, jos ei ole tullut kolmea paloa ja joukkue on tehnyt vähintään kaksi juoksua. 

Turnauksen voitti Entiset Nuoret Urheilijat (ENU), kakkosena Köpöilijät ja kolmantena Vimpelin pääkallot (VIP) 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.