Burnettin paluu toi Vedolle itseluottamusta ja energiaa

Vimpelin Veto sai pitkästä aikaa kentälle tutun viisikon, kun Shaylen Burnett (oik.) palasi pelaavaan kokoonpanoon. Hän aloitti pelin vaihtopenkiltä, mutta toi peliin itseluottamusta ja taistelutahtoa. Kuva: JP Hiirikoski

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Aiemman kohtaamisen 45 pisteen ero kaventui kahdeksaan. Pelaaminen ilman omia valmentajia ja Nea Kuisman yllättävä poissaolo kokoonpanosta asettivat omat haasteensa vierasjoukkueelle.

Noin kuukauden pelitauon jälkeen kentälle palannut Shaylen Burnett tuli kentälle vaihtopenkiltä, pelasi 25 minuuttia ja toi joukkueelle tärkeää lisäbuustia.

–Päätös hänen pelaamisestaan tehtiin vasta aivan pelin alla. Hän tuo lisää energiaa ja itseluottamusta ja kokeneena pelaajana hän auttaa paljon joukkuetta, kertoi valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

ToPo oli enimmillään 20 pisteen etumatkalla, mutta Veto nousi hyvin taisteluun voitosta. Se oli kuuden pinnan päässä viimeisillä minuuteilla, mutta pari menetystä lopussa ratkaisivat lopullisesti. Läpi ottelun Erika Davenport (29 pistettä) ja Gabriela Bronson (21 pistettä) olivat hankalia pideltäviä vetolaisille.

–Sanoisin, että toinen puoliaika kokonaisuudessaan oli meiltä pirteää tekemistä. Siihen olen tosi tyytyväinen, että vaikka näytti, että peli karkaa meiltä, pystyttiin taistelemaan vielä ja melkein tulemaan mukaan peliin vielä, totesi Vedon parhaaksi valittu Anni Kujala, joka kirjautti tehot 23/4/1.

–Nousujohteinen esitys meiltä, mutta kun voittoa ei tullut, täysin tyytyväinen ei voi olla.

Myös Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen toisen erän notkahduksen jälkeiseen nousuun.

–Luotiin uskoa kopissa kolmannelle jaksolle lähdettäessä, haluttiin nopeuttaa peliä ja pelata rohkeammin. Oli erittäin hyvä taistelu: alettiin puolustaa, oltiin aggressiivisempia, saatiin riistoja ja kavennettua eroa ja muutettua ilmettä.

–Antaa uskoa seuraaviin peleihin, tiivisti valmentaja ottelun antia.

Vetolaisten pistesarake näytti seuraavaa: Pihla Jaatinen 3/2, Riikka Kujala 8/4 syöttöä, Anastasija Podunavac 6/11/1, Kym Royster 16/12/2, Cayro-Lyza Toomingas 2/1 ja Shaylen Burnett 9/9/4.

Ylemmän jatkosarjan ensimmäistä voittoa lähdetään hakemaan tänään HBA:ta vastaan. Sarja päättyy lauantaina kohtaamiseen sarjakärki PeKaa vastaan liikuntahallilla kello 15 alkaen. Pudotuspelit käynnistyvät 28. maaliskuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.