Kuntalaisten olohuone Vimpelissä on valmistumassa

Kuntalaisten olohuoneen sisäoven karmia sovittelemassa vas. Matti Järvelä, Voitto Jaakkola ja Markku Leppäniemi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viivästyksiä aikatauluun on tullut sekä koronan että puutavaran saannin vuoksi. Projektista vastaava Markku Leppäniemi harmittelee, että puun hinta on noussut viime syksynä, eikä painekyllästettyä puutavaraa tällä hetkellä tahdo edes saada. Joelle päin suuntautuvan ison terassin rakentaminen siirtyy näin ollen eteenpäin.

Rakennuksen sivulla on paikka ulkokuntoiluvälineille, jotka ovat valmiina odottamassa asennusta lumien sulettua. Välineitä varten on jo aiemmin valettu pohja. Rakennuksen katolle suunniteltu kattoterassi jää näillä näkymin toteuttamatta. Syynä ovat rakentamisen kalleus sekä myös turvallisuusnäkökohdat.

− Tällaisiakin asioita on ajateltava, toteaa Leppäniemi.

KUNTALAISTEN olohuonetta on rakennettu talkoovoimin. Talkoovastaavana toimiva Voitto Jaakkola kertoo olleensa työmaalla aamusta iltaan silloin kun työtä on ollut.

–Välillä on ollut lyhyempiä päiviäkin.

Jaakkola sekä talkootyössä mukana oleva Matti Järvelä laskeskelevat, että kaikkiaan talkoolaisia on ollut mukana kymmenkunta.

−Työssä käyvät pääsevät paikalle lähinnä iltaisin, mutta ne, jotka pystyvät, ovat hommissa päivisin, Jaakkola selventää. Kuten usein kökkätyössä käy, alussa on tekijöitä enemmänkin, mutta innostus tahtoo sitten hiipua. Miehet ovat sitä mieltä, että talkoolaisia kuitenkin aina löytyy.

Kaija Hurmerinta

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.