Vedon hallitaival jäi kesken

Vedon tähtäin on kevään harjoituspeleissä, joissa haetaan terävyyttä sarjan alkuun. Kuva: Suvi Hosionaho
VIMPELIN Vedon Superpesis-miehistön halli-SM-lopputurnauspaikka jäi tällä kertaa haaveeksi. Joukkue taipui Seinäjoen JymyJusseille 27.2. pelatussa ottelussa kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 2-1 (3-1, 2-13, 2-1). Ensimmäisessä pelissään Koskenkorvan Urheilijat kellistänyt JymyJussit eteni eteläpohjalaisten lohkosta Imatralla käytäviin mitalitaisteluihin.

–Peli oli meille tosi opettavainen ja siinä oli samoja elementtejä kuin viime kauden loppupuolen otteluissa. Ensimmäisen jakson ulkopelissä avitimme kaveria helpoissa suorituksissa, josta he saivat hengen päälle ja jäimme takaa-ajoasemaan. Toisella jaksolla saimme sisäpelin pyörimään hienosti ja sitä kautta ulkopelistäkin tuli helppoa. Kotiutuslyöntikisassa olimme heikkoja. Ainoastaan avausparista tuli juoksu, joten ansaitusti hävisimme pelin, ynnää pelinjohtaja Tomi Niskanen.

Vedon turnauksen oli määrä jatkua Koskenkorvaa vastaan viime sunnuntaina, mutta sinivalkoisten kehno terveystilanne pakotti perumaan ottelun.

–Olisimme ilman muuta halunneet pelata, mutta meillä oli joukkueessa ainoastaan kahdeksan tervettä miestä koronan ja muiden loukkaantumisten johdosta.

Viuhkamies tähdentää, että halliturnauksen vastoinkäymisiä ei auta jäädä harmittelemaan.

–Meillä on uusia pelaajia ja tuore joukkue, joten kaikki kokemukset ovat tervetulleita. Saimme maistaa heti sitä karvaampaa, mutta käsittelemme tämän ja jatkamme matkaa eteenpäin. Isossa kuvassa meidän suunnitelmamme eivät ole millään lailla muuttuneet. Nyt on tärkeintä saada joukkueen terveystilanne kuntoon, Niskanen toteaa.

Vedon harjoittelukausi jatkuu tulevana viikonvaihteena leirin merkeissä ja mahdollisesti Hyvinkäätä vastaan käytävällä harjoitusottelulla, mikäli joukkue saa rivinsä kasattua. Harjoituspelejä on lyöty lukkoon myös sarjakauden alkua silmällä pitäen. Vimpeli vierailee Kankaanpäässä 23.4. ja Saarikentällä vastaan asettuu JymyJussit 28.4. Veto kohtaa Kempeleen Nivalassa 30.4. ja Koskenkorvan härkälauman vieraissa 7.5.

Eija Koskela

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.