Eläkeliiton Lappajärven hallitus järjestäytyi: Hernesniemestä uusi puheenjohtaja

Eläkeliiton Lappajärven yhdistyksen hallitus 2022. Kuva: Sointu Ketola
YHDISTYKSEN 49. toimintavuosi on käynnistynyt, jäsenmäärämme on 340. Koronarajoitusten vähitellen hellittäessä toimintaa voidaan taas laajentaa ja monipuolistaa.

Vuoden alusta puheenjohtajana aloitti Pekka Hernesniemi. Tammikuun kokouksessa tehtiin henkilövalintoja hallituksen sisällä eri tehtäviin ja toimikuntiin. Varapuheenjohtajaksi valittiin Heimo Herrala, sihteerinä jatkaa Paula Murtoniemi ja rahastonhoitajan-rekisterinhoitajan sekä kirjanpitäjän tehtävät otti hoitaakseen Eeva-Liisa Ylipelkola. Emänniksi valittiin Raija Annola, Sirkka Kankaanpää ja Gun-Lis Övermark. Erilaisia toimikuntia nimitettiin suunnittelemaan ja aktivoimaan yhdistyksen toimintaa: Huvitoimikuntaan/juhlatoimikuntaan ja vaikuttajatoimikuntaan kuuluu koko hallitus, jäsenhankintatoimikuntaan Kalervo Pohjoispää, Esko Vanharanta, Anne Alaviitala, Paula Murtoniemi, Heimo Herrala ja Anne Sadeharju. Koulutustoimikuntaan valittiin Pekka Hernesniemi, Paula Murtoniemi ja Gun-Lis Övermark. Kulttuuri- ja hengelliseen toimikuntaan kuuluvat Matias Keto, Eeva-Liisa Ylipelkola ja Pekka Hernesniemi. Liikuntatoimikuntaan kuuluvat Heimo Herrala, Paula Murtoniemi ja Esko Vanharanta. Matka- ja retkitoimikuntaan kuuluvat Matias Keto, Pekka Hernesniemi ja Eeva-Liisa Ylipelkola. Talous- ja varainhankintatoimikuntaan kuuluvat Anne Alaviitala, Anne Sadeharju ja Eeva-Liisa Ylipelkola. Tiedotus- ja viestintätoimikuntaan kuuluvat Paula Murtoniemi, Pekka Hernesniemi ja Gun-Lis Övermark. Vapaaehtoistoimikuntaan kuuluvat Esko Vanharanta, Heimo Herrala, Kalervo Pohjoispää, Paula Murtoniemi, Raija Annola ja Sirkka Kankaanpää.

Järjestämme jäsenistölle erilaista toimintaa, joka on jo hyvässä vauhdissa: allasjumpat Kivitipussa, pihajumppaa, keskiviikkokävelyä, patikkaretkiä, frisbeegolfia kolmella eri radalla lumien sulettua, sekä opastusta lajiin. Kuukausikerhoja erilaisten mielenkiintoisten aiheiden parissa sekä uusia, mielenkiintoisia hankkeita. Matkoja ja juhlia järjestetään vuoden kuluessa jäsenistön toiveita ja ideoita kuunnellen.

Liikunta- ja vapaaehtoistyön korttien palauttaneiden kesken arvotun lahjakortin voitti Esko Vanharanta.

Kilpailutoimintaa on tulossa kevään ja kesän aikana: Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin pilkkikilpailut maaliskuussa ja golfkilpailut heinäkuussa.

Toivotamme kaikki alueemme eläkeläiset tervetulleiksi mukaan toimintaan nyt, kun taas voi vapaammin kokoontua ja järjestää erilaisia tapahtumia.

EL Lappajärvi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.