Lappajärven kunnan verkkokauppa on auki

Lappajärvi-aiheista pehmeää ja kovempaakin tavaraa saa tilattua suoraan netistä, kunnan oman verkkokaupan kautta. Uusimpana tuotteena on Saunatonttu-kirja, jonka julkistamistilaisuus oli Kivitipussa talviriehan aikana. Palaa taivasta sieltä ei sieltä kuitenkaan saa tilattua, sen voi jokainen kokea Lappajärvellä henkilökohtaisesti.

Tilaaminen on vaivatonta suoraan netin kautta, operaattorina ja tavaran toimittajana toimii Unique Branding Oy. Asiakas tilaa tuotteet internetin välityksellä osoitteesta Lappajarvenkunta.shopunique.fi ostoskorin kautta. 
Tilaukset vahvistetaan tilauksen jälkeen sähköpostilla, jonka yhteydessä asiakkaalle toimitetaan myös peruuttamislomake ja -ohje. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Samalla tulee lisäksi ilmoittaa puhelinnumero. Maksu toimiin kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti viikon kuluessa maksun saapumisesta toimittaja tilille. 
Helpoin tapa löytää verkkokauppa on mennä Lappajärven kunnan sivuille ja vierittää etusivulta suoraan alas. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.