Perussuomalaiset painottaa alueellista tasapuolisuutta Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtopaikoilleen

– Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirihallitus päätti esittää kokeneita luottamushenkilöitä hyvinvointialueen erilaisiin vaativiin tehtäviin. Katsoimme myös alueellisesti paikkajakoa siten, että pyrimme esityksissämme siihen, että jokainen maakunnan osa saisi henkilöitä luottamustehtäviin. Totta kai myös äänestäjien tahto otettiin huomioon, toteaa piirin puheenjohtaja Anne Matokangas.

Perussuomalaiset esittää hyvinvointialueen valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi seinäjokista Piia Kattelus-Kilpeläistä sekä aluehallitukseen Marko Vainionpäätä Alavudelta ja Riitta Kangasluomaa Lapualta.

Piirihallitus nimesi ehdolle hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen sekä yhdyspintojen lautakuntaan varapuheenjohtajaksi Risto Mattilan Kauhavalta ja jäseneksi Helena Rahkolan Ilmajoelta.  Henkilöstö-, tutkimus- ja kehittämislautakuntaan esitetään puolestaan Jarkko Ala-Riihimäkeä (Seinäjoki) ja Heidi Pihlajaa (Kurikka), talous- ja investointilautakuntaan varapuheenjohtajaksi Harri Koskelaa (Ilmajoki) ja jäseneksi Anne Matokangasta (Alajärvi), turvallisuuslautakuntaan Petri Juurakkoa (Alavus) ja Erja Gaddia (Ähtäri) sekä  yksilöjaostoon Jouni Vallinia (Kurikka).

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.