Evijärvellä selvitetään kiinnostusta valokuituun

VALOKUITU on luotettava netti koko perheen tarpeisiin. Sen nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky on ylivoimainen. Se kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla ja tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan.

Aisaparin alueella on ilmennyt tarvetta esiselvitykseen kiinteistöjen omistajien kiinnostuksesta liittymän hankintaan.  Esiselvitykseen liittyvää valokuitukyselyä koordinoivat Aisaparin Vauhtia valokuituun -hanke ja alueen aktiivihenkilöt. 

Toivomme kiinteistön omistajilta lyhyeen kyselyyn vastauksia lomakkeella, joka löytyy Aisaparin kotisivulta tai tässä linkissä bit.ly/kuitu2022.

–Vastaukset eivät ole vielä tässä vaiheessa sitovia, vaan niiden perusteella määräytyvät tarkempaan selvittelyyn menevät alueet. Myös kielteiset vastaukset ovat tärkeitä kyselyn kattavuuden takaamiseksi, sanoo Leader Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää, jolta saa myös lisätietoa asiasta.

–Vinkkaa kyselystä myös naapurille, toivomme aktiivista ja pikaista osallistumista. Paperilomakkeita saa tarvittaessa Aisaparin toimistolta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Päivi Kultalahti

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.