Naisten Korisliigan ylempi jatkosarja käynnistyy lauantaina

Vimpelin Veto jatkaa ylempään jatkosarjaan runkosarjan sijalta viisi. Arkistokuva.
VIMPELIN Veto jatkaa Naisten Korisliigan ylempään jatkosarjaan, jossa pelaavat myös PeKa, ToPo, Kouvottaret ja HBA. ViVe sijoittui runkosarjan viidenneksi.

Kaksinkertainen jatkosarja käynnistyy ViVen osalta lauantaina, kun se kohtaa ToPon vierasottelussa. Keskiviikkona 16. helmikuuta Kouvottaret pelaa Vimpelissä kello 18.30 alkavassa ottelussa. Viimeinen peli otteluohjelmassa ennen play offseja on 19. maaliskuuta.

Runkosarjan pisteet seuraavat mukana jatkosarjoihin, joiden otteluohjelma perustuu runkosarjan sijoituksiin. Kahdeksan joukkueen pudotuspeleihin selviää ylemmän jatkosarjan joukkueiden lisäksi kolme alemman jatkosarjan parasta joukkuetta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.