Ruukki Construction jatkaa panostuksia kattoliiketoimintaan ja investoi viisi miljoonaa euroa Piristeelin tehtaaseen Kauhavalla

RUUKKI Construction investoi viisi miljoonaa euroa kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä valmistavaan Piristeelin tehtaaseen.

Investoinnin tavoitteena on parantaa kattotuotteiden toimituskykyä ja laajentaa tuotevalikoimaa. Vuoden alussa aloitettava investointiohjelma on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2024 aikana.

Ruukin tavoitteena on toimittaa koko kattopaketti samalla kertaa yhdeltä toimittajalta. Kokonaispakettiin kuuluvat myös Piristeelin valmistamat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Piristeelin tehtaan kehittäminen mahdollistaa kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien myynnin kasvun kaikilla Ruukin markkina-alueilla: Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa ja itäisessä Keski-Euroopassa. Jokaisella markkina-alueella on omat tuotteensa, ja investointi helpottaa tuotteiden räätälöintiä kullekin asiakkaalle.

Ruukki Constructioniin kuuluva Piristeelin tehdas sijaitsee Kauhavalla, Etelä-Pohjanmaalla ja se työllistää noin sata henkilöä. Ruukin muut Suomen tehtaat sijaitsevat Alajärvellä ja Vimpelissä.

Joulukuussa 2021 Ruukki kertoi kahdeksan miljoonan euron investoinnista Vimpelin tehtaaseen. Lisäksi Ruukki hankki helmikuussa 2022 Ruotsissa toimivan Dala-Profil ab:n osake-enemmistön.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.