Paavolan koulun suunnittelutoimikunta nimettiin

ALAJÄRVEN kaupunginhallitus nimesi kokouksessaan 17. tammikuuta Paavolan koulun suunnittelutoimikuntaan kaupunginjohtaja Vesa Koivusen, tekninen johtaja Jouni Hännisen, kiinteistöpäällikkö Timo Ketolan, kuntatekniikan päällikkö Juuso Pikkukankaan, sivistystoimenjohtaja Esa Kauniston, rehtorit Pentti Rentolan ja Titta Väänäsen, luottamushenkilöistä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Joensuun, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Palmun, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Terho Mäkelän, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Juha Hauta-ahon sekä kaupunginhallituksesta Jarmo Hännisen, Turo Kalliomaan, Jari Hämeenniemen, Jukka-Pekka Matintuvan ja Aino Kanervikkoaho-Katajan. Sivistyslautakunta ja tekninen lautakunta nimeävät lisäksi omat edustajansa.

ALAJÄRVEN Ankkuritpesis ry:n esityksen mukainen yhteistyösopimus vuosille 2022–2023 hyväksyttiin. Kaupunki maksaa yhdistykselle 12 500 euroa/vuosi. Vuoden 2023 osalta yhteistyösopimus edellyttää, että Alajärven Ankkuritpesis ry pelaa Ykköspesiksessä myös kaudella 2023.

Ralliautoilija Ville Hautamäelle maksetaan yhteistyösopimuksen mukaan tukea 2 500 euroa, seiväshyppääjä Mikko Paavolalle ja kestävyysjuoksija Antti Ihamäelle 1 500 euroa.

KAUPUNGINVALTUUSTOLLE esitetään, että kaupunki myy noin 5 310 neliön määräalan Hepokatti-nimisestä tilasta 5 660 euron kauppahinnalla Hannu Linnanmäki Oy:lle. Määräala sijaitsee Juurikaskydön alueella. Yritys aikoo rakentaa hallin ajoneuvojen säilytykseen ja käyttää pihaa pysäköintiin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.