Lukijan mielipideartikkeli:

Huomautus ja korjaus Jaakko Viinamäen mielipidekirjoitukseen 13.1.2022

tuulivoima_2.jpg
HALLINTOLAIN mukaan valiokuntiin valitaan valtuutettuja ja varavaltuutettuja, joka minäkin olen.

Tekniseen valiokuntaan voidaan valita myös tuulivoiman kannattajia, ei pelkästään vastustajia. Muut kirjoituksen jonninjoutavat höperöinnit eivät anna aihetta tai tarvetta enempään kommentointiin asiasta.

Jari Hernesniemi, Varavaltuutettu

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.