Tammisunnuntain muistojuhla Kauhavalla siirtyy vuoteen 2023

Tammisunnuntain maakunnalliset muistojuhlat ovat Vapaussotiemme Lakeuden Perinneyhdistys ry:n tärkein vuotuinen tapahtuma. Puheenjohtaja Tapani Tikkala lähettää seppelpartiot Isossakyrössä tammisunnuntaina 26.1.2020. Kuva Jari Asu

Tammisunnuntaita vietetään Etelä-Pohjanmaalla venäläisten varuskuntien aseistariisumisen ja samalla vapaussodan 1918 alkamisen muistoksi tammikuun viimeisenä sunnuntaina. Vapaussotiemme Lakeuden Perinneyhdistys ry on järjestänyt maakunnallisen Tammisunnuntain muistojuhlan vuosittain eri paikkakunnilla vuodesta 1994 alkaen yhteistyössä kuntien, seurakuntien, lukioiden ja paikallisten maanpuolustusjärjestöjen kanssa. Ennen koronaepidemiaa muistojuhla on järjestetty Etelä-Pohjanmaalla viimeksi Isossakyrössä 26.1.2020. 

Tapani Tikkala             

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.