Tammisunnuntain muistojuhla Kauhavalla siirtyy vuoteen 2023

Tammisunnuntain maakunnalliset muistojuhlat ovat Vapaussotiemme Lakeuden Perinneyhdistys ry:n tärkein vuotuinen tapahtuma. Puheenjohtaja Tapani Tikkala lähettää seppelpartiot Isossakyrössä tammisunnuntaina 26.1.2020. Kuva Jari Asu
VAPAUSSOTIEMME Lakeuden Perinneyhdistyksen järjestämä Tammisunnuntain maakunnallinen muistojuhla oli tarkoitus järjestää Kauhavalla 30. tammikuuta, mutta koronatilanteesta johtuen se jouduttiin peruuttamaan nyt jo toisen kerran, sillä alun perin juhla piti järjestää Kauhavalla 31.1.2021. Juhla pyritään järjestämään Kauhavalla vuoden kuluttua 29.1.2023 ja Kuortaneelle ensi vuodeksi suunniteltu tilaisuus siirtyy vastaavasti vuoteen 2024.

Tammisunnuntaita vietetään Etelä-Pohjanmaalla venäläisten varuskuntien aseistariisumisen ja samalla vapaussodan 1918 alkamisen muistoksi tammikuun viimeisenä sunnuntaina. Vapaussotiemme Lakeuden Perinneyhdistys ry on järjestänyt maakunnallisen Tammisunnuntain muistojuhlan vuosittain eri paikkakunnilla vuodesta 1994 alkaen yhteistyössä kuntien, seurakuntien, lukioiden ja paikallisten maanpuolustusjärjestöjen kanssa. Ennen koronaepidemiaa muistojuhla on järjestetty Etelä-Pohjanmaalla viimeksi Isossakyrössä 26.1.2020. 

Tapani Tikkala             

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.