Uusi sähköasennusliike Lappajärvelle ja Alajärvelle

Kuvassa Järviseudun Sähköasennus Oy:n väkeä, Antero Väkeväinen, Raimo Virsula, Toimitusjohtaja Jarkko Aho ja Ari Matintupa.
LAPPAJÄRVELLÄ on avattu uusi sähköasennusliike Järviseudun Sähköasennus Oy. Kyseessä on uusvanha liike, sillä sen takana on Pohjanmaan Mittaus ja Sähkö Oy Alajärveltä, joka muutti nimensä ja perusti toimipaikan myös Lappajärvelle. Omistajina osakeyhtiössä ovat Jarkko Aho ja Ari Matintupa.

Yrityksellä on toimipisteet molemmilla paikkakunnilla. Lappajärvellä asiakkaita palvelevat sähköasentajat ja suunnittelijat Antero Väkeväinen, Raimo Virsula sekä Reima Timonen. Alajärven sähköasennuksia hoitavat jatkossakin Jarkko Aho ja Ari Matintupa.  

–Yrityksen nimen muutos Pohjanmaan Mittaus ja Sähkö Oy:stä Järviseudun Sähköasennus Oy:ksi tuli ajankohtaiseksi Lappajärven toimipisteen myötä. Samalla Lappajärvellä jo pitkään toimineet, tunnetut sekä luotettavat sähköasentajat siirtyivät yrityksen palvelukseen, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Aho. 

–Saamme olla tyytyväisiä, että saimme ammattitaitoista työvoimaa yrityksemme palvelukseen Lappajärvelle, Ari Matintupa kertoo. 

Itse yrityksellä on pitkät perinteet Ahon Sähköasennus Oy liikkeen myötä. Tuo liike perustettiin Alajärvelle Jarkko Ahon isän toimesta jo 1960-luvun alussa.  

–Yrityksen toimintaa on kehitetty vuosien saatossa ja nyt Lappajärvelle tuodaan myyntiin ilmalämpöpumput ja siihen liittyvä asennustoiminta. Muutenkin teemme kaikki sähköalaan liittyvät asennukset. Liikkeen avajaisia pidetään hetimmiten koronatilanteen hellittäessä, Matintupa toteaa lopuksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.