Järvilakeuden kansalaisopiston kurssitoiminta käynnistyy AVI:n määräysten puitteissa

Järvilakeuden kansalaisopisto toimii Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven alueella lukuisissa eri vuokratiloissa. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräys (4.1.2022) edellyttää, että tiloista vastaava toimija tekee kirjallisen suunnitelman siitä, millä toimilla se estää lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä. Joidenkin vuokratilojen turvallisuussuunnitelma saattaa aiheuttaa muutoksia yksittäisiin kursseihin. Mahdollisista kurssikohtaisista muutoksista informoidaan opiskelijoita henkilökohtaisesti. 

Järvilakeuden kansalaisopisto on päivittänyt myös omat kurssiturvallisuusohjeet, joita noudatetaan kaikilla kursseilla. Vahvan maskisuosituksen lisäksi rajoitetaan mm. lasten saattajien oleskelua kurssitiloissa. Turvallisuusohjeet ovat nähtävillä osoitteessa www.jarvilakeus.fi ja ne toimitetaan kaikille opettajille ja ohjaajille. Ohjeista muistutetaan myös viestissä, jonka sähköpostiosoitteensa antaneet opiskelijat saavat pari päivää ennen kurssin alkamista. 

Pitkittyneen pandemian aikana omaehtoisen opiskelemisen ja sosiaalisten kontaktien merkitys ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä korostuu. Kansalaisopiston kurssit tuottavat sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia, joka kehittää alueen asukkaiden kykyä hyödyntää omia voimavarojaan ja ylläpitää yleiskuntoa selvitä pandemiasta. 

Terveisin 

Leea Keto

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA